Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Διαπίστωση που φαντάζομαι ότι την έχουν κάνει και οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής: το Σκοπευτήριο ρημάζει..! Όποια γωνιά και αν κοιτάξεις, υπάρχει όχι μόνο φυσιολογική φθορά, αλλά και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ..! Από τότε που άφησαν ανεξέλεγκτη την είσοδο των τροχοφόρων οι πασοκικοί αν-εγκέφαλοι, η κατάσταση έφτασε στο μη περαιτέρω.

Η φωτογραφία που βλέπετε στην κορυφή είναι μέσα στο Σκοπευτήριο, στο σημείο που υπήρχε η μπάρα ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ χωρίς να την πειράζει κανένας. Τώρα, η μάστιγα που λέγεται «μηχανάκια με κομμένες εξατμίσεις», έβαλε το χέρι της και εδώ. Προκειμένου να μην κάνουν κύκλο για να πάνε στη Φορμίωνος, βρίσκουν ανοιχτή την πόρτα από την πλευρά της Αιολίας, μπαίνουν μέσα, κάνουν ράλι, περνάνε από τη σπασμένη μπάρα και βγαίνουν στη Φορμίωνος από την πόρτα του καταραμένου λαχανόκηπου…

Παρ’ όλες τις προσπάθειες που έγιναν τον τελευταίο καιρό για να μπει ένας φραγμός στις ανοιχτές πόρτες, η κατάσταση φαίνεται ότι άρχισε πάλι να ξεφεύγει. Σήμερα το πρωί, μπροστά μου, αυτοκίνητο του δήμου βγήκε από την ανοιχτή πόρτα της Αιολίας (η οποία ΣΗΜΕΡΑ δεν είχε αλυσίδα με λουκέτο) και ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ..! Αυτό σημαίνει ότι όλο το πρωί όποιος θέλει μπαίνει μέσα στο Σκοπευτήριο είτε με μηχανή είτε με αυτοκίνητο…

Το “Πάρκο”…

Θυμάστε που έβαλα πριν από λίγες εβδομάδες μια φωτογραφία με τη σπασμένη πόρτα του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής; Είναι αυτή:


Π
ότε βγήκε η φωτογραφία; 11 Σεπτέμβρη 2014. Σήμερα η πόρτα δεν υπάρχει! Ούτε στη θέση της, ούτε ακουμπισμένη στο πλάι… Τόσον καιρό δεν έπρεπε να έχει μπει στη θέση της; Την έχουν πάρει στα συνεργεία του δήμου να την φτιάξουν ή την έχουν κλέψει αυτοί που μαζεύουν τα σίδερα; Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλείται να μας διαφωτίσει.