Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Υπό κατοχή μέχρι σήμερα ο χώρος του Σκοπευτηρίου που εξακολουθεί να ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ο λαχανόκηπος της Μ.Κ.Ο. ΕΠΕΚΑ… Παρ’ ότι στις 17 Δεκεμβρίου 2014 το ΕΠΕΚΑ, με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, πληροφορούσε ότι «η λειτουργία του εν λόγω Προγράμματος λήγει αύριο, ημέρα Πέμπτη 18/12/2014 (ολοκλήρωση των δύο (2) ετών λειτουργίας των εν λόγω Δομών…», οι εγκαταστάσεις της «αγροτικής έκτασης» του λαχανόκηπου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΗΛΩΘΕΙ μέχρι σήμερα και εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά. Οι φωτογραφίες είναι αψευδείς μάρτυρες.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2014, η νέα δημοτική αρχή του κ. Σταμέλου, με ανακοίνωσή της, μας πληροφορούσε ότι «το πρόγραμμα αυτό και ο λόγος ύπαρξης της ΕΠΕΚΑ στην πόλη μας λήγει στις 19 Δεκεμβρίου, οπότε αποδεσμεύονται και οι δημόσιες υποδομές για αξιοποίηση από το Δήμο, χωρίς εργολάβους φιλανθρωπίας».

Υποθέτω ότι η υπέρβαση των χρονικών προθεσμιών και η εξακολούθηση της κατοχής του χώρου του Σκοπευτηρίου οφείλονται στην καθυστέρηση της ανάληψης καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή. Από τη Δευτέρα υποθέτω ότι η Μ.Κ.Ο. θα μαζέψει «τα μπογαλάκια της», θα ξηλώσει όλες τις παράνομες κατασκευές που έφτιαξε παρέα με τους ακόλουθους του Βενιζέλου και θα φύγει από την πόλη μας. Υποθέτω…