Έσπασαν τα “ξεφτιλόμετρα” στην υπόθεση του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ μαγαζιού
επί του κοινόχρηστου χώρου της Υμηττού…!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Και “καλά” ο τοποτηρητής του Βενιζέλου. Τσίπα δεν έχει. Μπέσα δεν έχει. Αξιοπρέπεια δεν έχει. Το μόνο που είχε (και προφανώς έχει ακόμα, αφού τα χούγια δεν κόβονται) ήταν η ακόρεστη τάση αρπαγής ωφελημάτων “προς ίδιον όφελος”… Γι’ αυτό έτρεξε να διορίσει συμπέθερους και σόγια στον δήμο και τα νομικά του πρόσωπα, στα κρυφά, υπογείως, ΔΟΛΙΩΣ μόλις βρήκε την ευκαιρία. Γι’ αυτό προσπάθησε να κλείσει το δημοτικό γυμναστήριο «Καισάριο» αφήνοντάς το να ρημάξει… Και όταν δεν τα κατάφερε έφτιαξε άλλο δήθεν γυμναστήριο, παράνομο, στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας του… το οποίο δούλευε το σόι του με πελάτες που είχε αρπάξει, με ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΤΡΟΠΟ, από το «Καισάριο»… Ας πούμε ότι παραβλέπουμε όλα αυτά. Αλλά το ΚΚΕ; Οι δήθεν «αδιάφθοροι»; Οι δήθεν «γνήσιοι αριστεροί»; Οι δήθεν μοχθούντες για την πόλη; Πώς δέχτηκαν και ανέχτηκαν να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ για χάρη του; Γι’ αυτό ήταν, είναι και ΘΑ είναι κολλημένοι στο 4-5%… Γιατί δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Γιατί είναι πολιτικοί τυχοδιώκτες.

Αυτή η κατασκευή που βλέπετε στην κορυφή έχει προϊστορία παρανομίας. ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ, ορθώθηκε μέσα σε μια νύχτα, ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ από τον δήμο!!! Οι ΚΚέδες, για να κρατήσουν τα προσχήματα, έφεραν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο ο πρώην δερβέναγας του πασόκ είπε ότι «δεν ήξερε», ότι «θα τηρούσε τον νόμο», ότι «δεν φαντάστηκε πως θα πείραζε» και άλλες τέτοιες αρλούμπες.

«Δεσμεύτηκε» δε ότι ΘΑ ΤΟ ΞΗΛΩΝΕ ΑΜΕΣΑ. Αεριτζής, όπως πάντα, δεν το ξήλωσε, με χίλιες-δυό προφάσεις, τις οποίες «έκαναν γαργάρα» ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ οι ΚΚέδες, για να του δώσουν χρόνο. Αμέσως μετά κατέθεσε τα χαρτιά για να… ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ!!! Άδεια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ για το ήδη ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ μεγαθήριο!!!

Στις 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, με πρόεδρο τον δήμαρχο Καισαριανής, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ, ως ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΗ με την Κανονιστική απόφαση που οι ίδιοι ψήφισαν στις 8 Σεπτέμβρη 2015, την αίτηση της «Νικόλαος Καμπάκας και ΣΙΑ Ε.Ε.» να νομιμοποιήσει την, μέχρι εκείνη την ημέρα, ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΗ ΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ, κατασκευή που κλείνει τον κοινόχρηστο χώρο στην Υμηττού.



Τι λέει η απόφαση; Ιδού:

«Μειοψηφούντος του κ. Λυκούδη Αλεβίζου ο οποίος ψηφίζει ΑΠΩΝ» (!!!) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ «Την αίτηση της “Νικόλαος Καμπάκας & ΣΙΑ Ε.Ε.” με το αιτιολογικό ότι η κατασκευή που αιτείται η παραπάνω εταιρεία δεν είναι σύμφωνη με την Κανονιστική Απόφαση με τους όρους και τις προϋποθέσεις για τις καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Καισαριανής όπως αναλυτικά εισηγείται η Τεχνική Υπηρεσία».

«Για τους λόγους αυτούς δίνεται προθεσμία δέκα (10) ημερών από την παραλαβή του παρόντος εγγράφου για τη συμμόρφωση της επιχείρησης με τους όρους της Κανονιστικής», λέει η ΑΜΑΡΤΩΛΗ επιτροπή. Και προσθέτει: «Σε περίπτωση άπρακτης παρέλευσης της προθεσμίας θα ισχύσουν όσα προβλέπει η Κανονιστική Απόφαση».

Στα παλιά τους τα παπούτσια η απόφαση, από τη λήψη της οποίας ήταν… «ΑΠΩΝ» δια της ψήφου του (!!!) ο κολαούζος του εργολάβου. Η κατασκευή συνεχίζει να ορθώνεται σιδηρόφρακτη και «μεγαλοπρεπής». Οι ΚΚέδες δεν τόλμησαν να επιβάλλουν την εκτέλεση της απόφασης, όχι μόνο σε 10 μέρες, αλλά ούτε σε δέκα και πλέον μήνες..! Η ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ καθήκοντος..! Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ!!! Αλλά, «φυσικά», «δεν ιδρώνει το αφτί τους»… Το γραμμάτιο πρέπει να εξοφληθεί…

 

Άλλαξε χέρια η επιχείρηση

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, πέρασε ο καιρός χωρίς κανείς να ενοχλεί τους παρανόμως έχοντες καταλάβει τον ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ χώρο ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ..! Δεν γνωρίζω ΑΝ έχουν πληρωθεί τα σχετικά τέλη για την κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου.

Στις 13 Σεπτέμβρη 2016 στην ΑΜΑΡΤΩΛΗ Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συζητείται η αίτηση προέγκρισης άδειας λειτουργίας για το ίδιο μαγαζί ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.



Η προέγκριση δίνεται.

Στις 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ο νέος επιχειρηματίας που ανέλαβε το πρώην «ΜΟΚΑΪ» υποβάλλει αίτηση για ΝΕΑ κατασκευή επί του κοινόχρηστου χώρου.




Και σ’ αυτό το σημείο γίνονται τα αποκαλυπτήρια της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και της ΞΕΦΤΙΛΑΣ των διαπλεκόμενων πολιτικών, ΟΛΩΝ των “πολιτικών”, οι οποίοι ήρθαν για να “σώσουν” την Καισαριανή:



Αποκαλύπτεται από τα έγγραφα, ότι ο νέος ιδιοκτήτης ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (!!!) η οποία ορθώνεται κοροϊδευτικά προς του ΚΚέδες επί ένα περίπου χρόνο. Αποκαλύπτεται επίσης ότι το ΠΑΡΑΝΟΜΟ κτίσμα του πασοκοανεξάρτητου εργολάβου είναι υπερυψωμένο ΠΑΡΑΝΟΜΑ κατά ένα περίπου μέτρο, ενώ ΤΩΡΑ, μετά από ένα χρόνο, πρέπει να ξηλωθούν «τα σταθερά υαλοπετάσματα»!!!

Διαβάστε με την ησυχία σας και φασκελώστε με την ησυχία σας. Το “ξεφτιλόμετρο” έχει ήδη “χτυπήσει κόκκινο”.