Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Πήρα σήμερα 2.4.2015 απάντηση από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του δήμου Καισαριανής κ. Περρή, στην επιστολή που του έστειλα χτες. Την επιστολή αυτή δεν την έχω δημοσιεύσει γιατί απευθυνόταν προσωπικά στον κ. Περρή. Την δημοσιεύω σήμερα που πήρα την απάντησή του.

Όπως θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, σήμερα επαληθεύονται μέχρι κεραίας όσα έγραψα χτες. Επαληθεύονται με την υπογραφή του κ. Περρή. Ο οποίος, αφού δεν κατάφερε να «ξεφύγει» με τις ΜΗ απαντήσεις στην πρώτη επιστολή μου, ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ σήμερα να ομολογήσει την αδράνεια της δημοτικής αρχής από την ημέρα που ανέλαβε και, το κυριότερο, την ΥΠΟΠΤΗ, ΜΕΜΠΤΗ και προκαλούσα πάμπολλα ερωτηματικά αδράνεια ή σκοπιμότητα της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου για την κατεδάφιση συγκεκριμένων αυθαίρετων κατασκευών από… το 2009!!!

Και όχι μόνο αυτό: από το 2009, η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου επέτρεψε την εξάπλωση και τον… εκσυγχρονισμό των αυθαίρετων κατασκευών και από «ΤΕΝΤΟΠΑΝΟ» που ήταν, όπως αναφέρει η έκθεση αυτοψίας, ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ!!! Και σήμερα, η τεχνική υπηρεσία δεν ζητά την κατεδάφιση του αυθαίρετου καταστήματος με τις τζαμαρίες, τις οροφές και τους μεταλλικούς σκελετούς, αλλά… εξακολουθεί, ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, να μιλάει για το «τεντόπανο»!!!

Είναι πολλά, πάρα πολλά, όσα ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ να αποκαλύψει δια των δημόσιων εγγράφων ο κ. Περρής. Θα τα πούμε αναλυτικά αύριο. Σήμερα διαβάστε την επιστολή που του έστειλα χτες και την απάντηση που πήρα σήμερα. Διαβάστε επίσης το έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας, με ημερομηνία 5.3.2015 με το οποίο ζητά την έκδοση άδειας κατεδάφισης.

Στις 5.3.2015 υποχρεώθηκε να κινηθεί η Τεχνική Υπηρεσία!!! Όταν οι δύο αποφάσεις κατεδάφισης ήταν από τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη του 2014!!! Και όταν στις 20.2.2015 έχω στείλει την επιστολή στον κ. Περρή, με την οποία του ζητούσα τα στοιχεία… Στην οποία ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ επί της ουσίας, αλλά επιδόθηκε σε υπεκφυγές στις 30.3.2015 με προχρονολογημένη ημερομηνία 3.3.2015!!! Και στο μεσοδιάστημα, η Τεχνική Υπηρεσία ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ!!!


Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Περρής, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ποιες ενέργειες έκανε για να καταλογιστούν ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ από τη μη εκτέλεση των αποφάσεων του 2014. Ούτε λέει ΑΝ έκανε έρευνα για να μάθει ΓΙΑΤΙ δεν είχε κινηθεί η διαδικασία από το 2009 και, ΚΥΡΙΩΣ, αν φρόντισε να μάθει και να μας πει ΠΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ η Τεχνική Υπηρεσία το 2012 να φτιαχτεί το ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ με τις τζαμαρίες στη θέση του «τεντόπανου» ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ..!

Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρώ ότι ο κ. Περρής ΚΑΛΥΠΤΕΙ κάποιους, οι οποίοι φέρουν ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. Θα επιμείνω δια της νομίμου οδού, μέχρι να υποχρεωθεί ο κ. Περρής να αποκαλύψει αυτούς τους υπεύθυνους.

Επίσης, ούτε σήμερα ο κ. Περρής απαντά στο ερώτημά μου ΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ το τέλος κατάληψης ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, για τα τετραγωνικά που έχουν κλειστεί με τις αυθαίρετες κατασκευές και στα οποία ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Εξυπηρετώ "ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ"…

Όπως θα δείτε στη δεύτερη σελίδα, στην προτελευταία παράγραφο, ο κ. Περρής με κατηγορεί ότι εξυπηρετώ «ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ». Αυτό το θεωρώ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΑΣΣΟΣ.
 

Προκαλώ δημόσια τον κ. Περρή να αναφέρει δημόσια ένα σημείο από αυτά που λέει. Επειδή εγώ δεν είμαι κομματικός βαστάζος και υποτακτικός κανενός κόμματος, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ από αυτά που επικαλείται ότι χρησιμοποιώ για να εξυπηρετήσω «άλλες σκοπιμότητες», θα επανέλθω. Και θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα. Όχι με τη γνωστή και δοκιμασμένη κομματική τακτική της σπίλωσης και της στοχοποίησης, την οποία ανέλαβε τώρα να φέρει εις πέρας με την υπογραφή του.

Επανέρχομαι αύριο.