Παραβίαση της απαγόρευσης λειτουργίας των παιδικών χαρών
και συνωστισμός χτες το απόγευμα στην πλατεία των “200”…

Σκουπιδομάνι άνευ προηγουμένου σε όλη την πλατεία..!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Η “ηρωική Καισαριανή” φαίνεται ότι θα διεκδικήσει το «βραβείο» της πιο βρώμικης πόλης. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώθηκε χτες το απόγευμα στο Σκοπευτήριο και συγκεκριμένα γύρω από την πλατεία των "200". Με την παιδική χαρά που βρίσκεται μπροστά στο Κέντρο Υγείας του Παιδιού να έχει ορθάνοιχτες τις πόρτες και… τα κάγκελα, ενώ παιδιά έπαιζαν μέσα στα χώματα!!!

 

Πόρτα, ΦΥΣΙΚΑ, δεν υπάρχει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! Κάποιος πήγε και έβαλε «απαγορευτικές» κορδέλες και… καθάρισε..! Φυσικά οι κορδέλες κόπηκαν και μικροί και μεγάλοι μπήκαν ανενόχλητοι. Στην επάνω πλευρά της παιδικής χαράς μπορεί η πόρτα να ήταν κλειστή, αλλά τα κάγκελα είναι κομμένα εδώ και… ΤΡΙΑ, ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια!!! Αυτά όλα τα βλέπετε στις φωτογραφίες.

 

Στην πλατεία των «200» απίστευτος συνωστισμός μικρών και μεγάλων. Παγκάκι ελεύθερο δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Ποδήλατα πάνω από πενήντα. Πατίνια πάνω από πενήντα.

Το «κλού» της «καθαρής πόλης» ήταν τα καλαθάκια των αχρήστων: όλα ξέχειλα και τα σκουπίδια  πεταμένα γύρω τους.

 

Όπως έμαθα από κάποιους πολίτες, η δημοτική αρχή ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ!!! "Σωστά"… Πού να βρει λεφτά να πληρώσει το προσωπικό καθαριότητας; Αφού πρέπει να πληρωθούν το μηνιάτικο ένα μάτσο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, άλλο ένα μάτσο "ειδικοί σύμβουλοι", γενικοί γραμματείς και ΝΟΜΙΚΟΙ, σύμβουλοι δημοσίων σχέσεων κλπ. κλπ.  Μόνο που τις υπηρεσίες ΟΛΩΝ αυτών, εκτός μιάς-δύο εξαιρέσεων, ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Ίσως ο χειρότερος δήμος τουλάχιστον της Αττικής σε παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες. Ίσως είπα; Μπα, μάλλον σίγουρα…

 

Και βέβαια, έχει παραγίνει  το κακό με τους «επαγγελματίες» αυτοδιοικητικούς. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πληρώνεται ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ τα λεφτά ολόκληρης της χρονιάς ένας πρόεδρος δημοτικής επιχείρησης από τον Μάρτιο!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, κύριε δήμαρχε… Προκαλείτε τη νοημοσύνη μας.

«Θαυμάστε» τη νοικοκυροσύνη των «εκλεκτών» της «ηρωικής» Καισαριανής.