Οι “άρχοντες” τής Καισαριανής αύξησαν τα λεφτά
που παίρνουν ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Οι αμειβόμενοι αιρετοί της Καισαριανής “δικαιώνουν” τον Τσίπρα που λέει τα γνωστά παραμύθια του τέλους των μνημονίων και της συνακόλουθης “προόδου” και “ευημερίας” του λαού. Το δείχνουν εμπράκτως: αύξησαν το ποσό που εισπράττουν κάθε μήνα από το ταμείο του δήμου!!!


Τώρα θα μου πείτε ότι “κουράζονται” και “υποφέρουν”… “Μοχθούν” καθημερινά για «τη στήριξη στην πάλη του λαού κάθε στιγμή, ενάντια στις πολιτικές που τσακίζουν τη ζωή και τα δικαιώματά του». Α, και το άλλο: Στηρίζουν, λέει, «το δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης, της στήριξης του λαού με τις απαραίτητες ανάσες που τόσο ανάγκη έχει»…

Και πώς στηρίζουν τον αγώνα; Απλά: εισπράττοντας από το ταμείο του δήμου, από τα λεφτά των πολιτών δηλαδή, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!

«Σωστή» η συλλογιστική. Λένε, ας πούμε, στον Τσίπρα και στον Σκουρλέτη: «Έτσι είσαστε; Δεν μας δίνετε όσα ζητάμε; Κι εμείς θα τα πάρουμε μόνοι μας…»!!! Βέβαια, δεν μπορεί να πει κανείς ότι τα πήραν «μόνοι» τους. Ασφαλώς όχι. Κάπου θα υπάρχει ένα παραθυράκι που επιτρέπει τέτοιες “συνειδησιακές” υπερβάσεις. Α, το σωστό να λέγεται. Προφανώς “δεν θέλουν” να παίρνουν τα περισσότερα, αλλά “δεν μπορούν” να μην τα πάρουν…

Για δείτε από πάνω την κατάσταση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια. Κάθε μήνα εισέπρατταν όλοι μαζί οι αμειβόμενοι «εθελοντές της προσφοράς και του αγώνα» 7.571,20 ευρώ. Κάθε μήνα. Αυτό τον μήνα εισέπραξαν 8.224,42. ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ευρουλάκια περισσότερα ακαθάριστα.

Για δείτε τις «λεπτομέρειες» στις δύο καταστάσεις που βρίσκονται από πάνω. Η μία είναι του Δεκεμβρίου 2017. Η δεύτερη του Φεβρουαρίου 2018. Άσχετα με το ποσό που μπαίνει στις τσέπες των «αμειβόμενων εθελοντών», η ουσία είναι ότι οι πολίτες βγάζουν από το άδειο (όπως λένε οι ίδιοι οι εισπράττοντες…) ταμείο του δήμου περισσότερα από όσα τους πλήρωναν μέχρι πριν από δύο μήνες..! Με πληρωμένη εφορία, ΙΚΑ, μήκα, σύκα, εισφορές κλπ. κλπ.

Καλή και προσοδοφόρα δουλειά η «κοινωνική προσφορά», έτσι;