…για τα έσοδα από την παραχώρηση του Σκοπευτηρίου για την ολονύχτια
“συναυλία οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων από τις πυρκαγιές”

Δημιουργεί συνειρμούς ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…

O Δήμος δεν έδωσε έγκριση για τη διοργάνωσή της”, λέει!!!

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ:
“Ο δήμος Καισαριανής έλαβε γνώση για την πραγματοποίηση της εν λόγω
συναυλίας από ηλεκτρονικά μέσα και δεν έχει δυνατότητα
εξακρίβωσης των επίσημων διοργανωτών της”!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Πού πήγαν τα λεφτά; Αυτό το ερώτημα θα μπαίνει στο τραπέζι όχι μόνο του δήμου Καισαριανής αλλά και των υπερκείμενων αρχών, στις οποίες θα προσφύγω, μέχρι να δοθεί απάντηση. Αυτοί που βάλθηκαν να επιβεβαιώσουν όσα είπε ο Τσίπρας και ο Σύριζα για την αυτοδιοίκηση και τους “βλαχοδήμαρχους”, κάνοντας ευθεία τοποθέτηση για “διαφθορά, διασπάθιση δημοσίου χρήματος, καταχρήσεις και κομπίνες” που “ήταν ο κανόνας για τους αιρετούς και τα κόμματά τους”, θα κληθούν να αποδείξουν όσα φαιδρά και ανήκουστα λένε εγγράφως σήμερα… Τα λένε με την υπογραφή του δημάρχου Καισαριανής, κομματικού στελέχους του ΚΚΕ και πρώην μεγαλοσυνδικαλιστή της ΔΕΗ. Τι λέει ο εντολοδόχος του Περισσού; Λέει ότι δεν ξέρει, δεν είδε, δεν άκουσε!!!

Αυτά που είδαν και υπέστησαν στο πετσί τους οι δημότες και οι κάτοικοι της Καισαριανής, ο διεκπεραιωτής των εντολών του Περισσού… δεν τα είδε!!! Έτσι λέει!!! Προφανώς χωρίς να κοκκινίζει… Γιατί να κοκκινίσει άλλωστε; Για να κοκκινίσεις χρειάζεται να διαθέτεις τσίπα, κοινωνική συνείδηση… Αυτά δεν τα επιτρέπει ο ασφυκτικός κομματικός εναγκαλισμός και το δόγμα της μιας και μοναδικής κομματικής ορθότητας… Αυτής που όχι μόνο επιτρέπει, αλλά επιτάσσει, άνευ ουδεμιάς παρέκκλισης ή ενδοιασμού, να γίνεται ο ένας σύζυγος καταδότης του άλλου και να τον αποκηρύσσει στο όνομα της κομματικής πειθαρχίας…

Το θέμα είναι γνωστό. Θυμηθείτε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ. Και ΕΔΩ. Και ΕΔΩ.

 

Ζήτησα στοιχεία και μου απάντησε ότι… ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!

Στις 15 Οκτωβρίου έστειλα στον δήμαρχο Καισαριανής την παρακάτω επιστολή ζητώντας στοιχεία.

 

Σήμερα πήρα την απάντηση:

 

Μετά τη σημερινή τοποθέτηση του δημάρχου Καισαριανής, τα απλά ερωτήματα θα γίνουν σύνθετα και θα υποβληθούν στις υπερκείμενες αρχές:

♦ ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ; Είναι μπλεγμένοι ΚΑΙ υπάλληλοι του δήμου;

♦ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤA “ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ” ΠΕΝΤΑΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ  ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ;

♦ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ;

♦ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ;

Η απάντηση του δημάρχου του ΚΚΕ δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι το ΚΚΕ θέλει και επιδιώκει να μετατρέψει το Σκοπευτήριο σε κομματικό “εργαλείο”, καταπατώντας και τις στοιχειώδεις διατάξεις των νόμων που προστατεύουν τους πολίτες. Φυσικά, αδιαφορώντας για τις μομφές που εμπεριέχουν τέτοιες πρακτικές. Όμως, το τεράστιο ΗΘΙΚΟ και ΠΟΙΝΙΚΟ θέμα δεν θα τελειώσει εδώ.