Βρισκόμαστε μπροστά σε μία ιστορική καμπή για την πόλη μας. Την προσεχή Κυριακή αποφασίζουμε:

Εάν επιλέξουμε να ανοίξουμε μία νέα σελίδα για την πόλη μας με ελπίδα και προοπτική ή επιλέξουμε να παραμείνουμε στην στασιμότητα.

Εάν επιλέξουμε ο Δήμαρχος της πόλης μας να έχει ως πρώτιστο καθήκον και υποχρέωση να εξυπηρετεί τις ανάγκες της πόλης ή επιλέξουμε Δήμαρχο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα ενός κόμματος.

Εάν επιλέξουμε το Δημοτικό Συμβούλιο να έχει ως αποκλειστικό έργο την ενασχόλησή του με την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας ή επιλέξουμε να συνεχίσει να απασχολείται με την βιοτεχνία ψηφισμάτων που εξυπηρετούν τις πολιτικές σκοπιμότητες ενός Κόμματος.

Εάν επιλέξουμε να δούμε την πόλη μας να αναπτύσσεται και να γίνεται η καλύτερη από όλους τους γειτονικούς δήμους, να αναπτύσσει τις κοινωνικές δομές, να αναπτύσσει την πολιτιστική δραστηριότητα προς όλες τις κατευθύνσεις  ή θα επιλέξουμε να παραμείνουμε στην σημερινή μίζερη εικόνα που έχει ο Δήμος μας σε όλους τους τομείς. Εικόνα που αδικεί και προσβάλλει όλους μας.

Μια ματιά στους γειτονικούς Δήμους είναι αρκετή για να διαπιστώσουμε πόσο πίσω έχουμε μείνει από εκείνους. Οι ευθύνες βαρύνουν, διαχρονικά, κυρίως την παράταξη που εκπροσωπεί η σημερινή Δημοτική αρχή

Την Κυριακή αναμετρώνται δύο  διαφορετικοί συνδυασμοί.

Ο ένας τον οποίο εκπροσωπεί η σημερινή Δημοτική Αρχή. Δοκιμάστηκε χωρίς επιτυχία. Δεν κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της πόλης ενώ έχει σοβαρές κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις οι οποίες έχουν αποτελέσει,  διαχρονικά, τροχοπέδη για την ανάπτυξη της

Ο άλλος είναι  ο συνδυασμός  ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ του Χρήστου Βοσκόπουλου. Ένας συνδυασμός που δίνει ελπίδα και προοπτική για το μέλλον της πόλης. Έχει ως επικεφαλής τον Χρήστο Βοσκόπουλο που είναι τέκνο από τα σπλάχνα της Καισαριανής τεχνοκράτης με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ενσαρκώνει, με την πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού του, την επιθυμία του λαού της πόλης μας, όπως αυτή εκφράστηκε με συντριπτική πλειοψηφία μέσα από την ψήφο που έδωσε την περασμένη Κυριακή, για δημοτική αλλαγή.

Κάνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας  

Να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να συμμετάσχουν στις εκλογές

Να υποστηρίξουν με θέρμη και να  ψηφίσουν με πάθος τον  συνδυασμό ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ  του Χρήστου Βοσκόπουλου για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μας για μία καλύτερη Καισαριανή

Η κρίσιμη ώρα είναι ΤΩΡΑ

Όλοι μαζί να πορευθούμε συσπειρωμένοι για τη νίκη της ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ. ΤΩΡΑ.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ