Με… ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ, λέει η δημοτική αρχή ότι θέλει
να "εκμισθώσει" το Δημοτικό Στάδιο ως "ακίνητο"!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Απίστευτα πράγματα θα δούμε και θ’ ακούσουμε αύριο Τρίτη στην Καισαριανή: έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο θέμα για «Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση ακινήτου (Δημοτικού Σταδίου) με δημοπρασία». Αν δεν πρόκειται για λάθος στη σύνταξη του θέματος, τότε πρόκειται για προμελετημένη καραμπινάτη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, η οποία υποκρύπτει ΔΙΑΠΛΟΚΗ του κερατά… Άκου «δημοπρασία» ως «ακίνητο» ενός δημοτικού σταδίου..!

Η υπόθεση αυτή «βρώμαγε» από την αρχή, όταν παραχωρήθηκε εν κρυπτώ και με ύποπτες διαδικασίες παραχωρητήριο χρήσης του δημοτικού σταδίου σε μία ανώνυμη εταιρία. Μπορείτε να θυμηθείτε το ιστορικό εδώ.

Αυτή η καταφανής παρανομία έχει αποσιωπηθεί μέχρι σήμερα από τη δημοτική αρχή. Έχει αποσιωπηθεί το γεγονός ότι ένας αντιδήμαρχος προχώρησε αυθαίρετα και χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στην εκχώρηση δημόσιας περιουσίας, και μάλιστα έχοντας υπογράψει παραχωρητήριο και συμφωνητικό με όρους επιζήμιους για τον δήμο, αφού έχει αποποιηθεί ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ..!

Θα περίμενε κανείς ότι, έστω και αργά, θα προσπαθούσαν να επανορθώσουν την εξόφθαλμη, την καραμπινάτη πολλαπλή παρανομία που έγινε. Και αντ’ αυτού, συνεχίζουν τα ύποπτα παιχνίδια… Τι να πει κανείς και τι να βάλει στο μυαλό του; Σταματώ εδώ. Θα περιμένω αύριο το βράδυ. Ας λάβουν τα μέτρα τους.