Απόλυτη απαξίωση του κόσμου της Καισαριανής από τη δημοτική αρχή του… ΚΚΕ:
ούτε μία κουβέντα για όσα συμβαίνουν για τους πολίτες, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ;

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4415/2016, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΚΕ;

Τι λέει η Αστυνομία για τη φύλαξη του Σκοπευτηρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Νέα συναυλία έχει προαναγγελθεί για την Παρασκευή, στις 9 το βράδυ στο Σκοπευτήριο. Φυσικά, ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ από τη δημοτική αρχή! Όχι ΒΕΒΑΙΑ..! Το μάθαμε από τους διοργανωτές της συναυλίας. Μία από τις προαναγγελίες βλέπετε στην κορυφή. Άλλη μία από κάτω. Το ερώτημα είναι ΑΝ, αυτή τη φορά, θα υπάρξει στοιχειώδης σεβασμός προς τους πολίτες ή ΑΝ, για άλλη μια φορά, θα έχουμε ξενύχτι μέχρι πρωίας. Παρήγορο είναι το γεγονός ότι η έναρξη της συναυλίας ορίζεται στις 21.00. Κάτι, θετικό, λέει αυτό.


Τι λέει η Αστυνομία για τη φύλαξη του Σκοπευτηρίου

Όπως σας είχα γράψει, απευθύνθηκα στο Α.Τ. Καισαριανής εγγράφως για να μάθω ποιος είναι υπεύθυνος για την τήρηση της τάξης στο Σκοπευτήριο. Η απάντηση του Διοικητή κ. Νιάρχου ήταν άμεση. Θα τη διαβάσετε στο αμέσως επόμενο κομμάτι.

Αυτό που είναι άξιο περιέργειας, είναι το γεγονός πως οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ χώροι, έστω και αν εφάπτονται με κατοικίες, είναι, στην ουσία, αφύλακτοι και απροστάτευτοι από τις παραβατικές συμπεριφορές οιουδήποτε. Και αυτό γιατί η σαφέστατα ασαφής νομοθεσία λειτουργεί στην πράξη αποτρεπτικά για την… τήρηση της τάξης..!

Επανέρχομαι πάραυτα με την απάντηση του Α.Τ. Καισαριανής στο γραπτό αίτημά μου.