Δεν μπορούν να “αυθαδιάζουν” όσοι δεν έχουν το θάρρος
να κάνουν αυτοκριτική και να ζητήσουν συγνώμη από τους πολίτες…


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Από τον Φεβρουάριο του 2009, όταν μάζεψα τα πρώτα στοιχεία, άρχισα τις προσφυγές στις διοικητικές και δικαστικές αρχές για την υπεράσπιση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ χρήματος και του ΔΗΜΟΣΙΟΥ χαρακτήρα του «Δημοτικού Σταδίου». Μόνος μου. Με δικά μου έξοδα, όχι από λεφτά των πολιτών. Δέχτηκα πόλεμο και απόπειρα προσωπικής σπίλωσης από κάποια φαιδρά υποκείμενα της «Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής», που έκαναν παιχνίδι με τον «τσιφλικά» της Καισαριανής.

Όλα αυτά τα χρόνια, το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ του Δημοτικού Σταδίου «κρύφτηκε» πίσω από την «αγορασμένη» ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ σιωπή των τοπικών μέσων ΜΗ ενημέρωσης, που έβλεπαν «οργασμούς» αντί για σκάνδαλα. «Αγοραστές» της σιωπής ήταν οι δημοτικές αρχές από το 2007 μέχρι τα μέσα του 2014. Για την πρώτη περίοδο έχω καταφύγει στο ΣΕΕΔ τον Φεβρουάριο του 2009. Για τη δεύτερη περίοδο έχω καταφύγει στην Εισαγγελία της Αθήνας τον Μάρτιο του 2014. Ο φάκελος που υπάρχει στο ΣΕΕΔ χρόνο με τον χρόνο «φουσκώνει» όλο και περισσότερο, αφού όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με το Δημοτικό Στάδιο προστίθενται σ’ αυτόν. Μέχρι σήμερα δεν έχει βγει οριστικό πόρισμα. ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ μετά…

Σήμερα το πρωί έλαβα έναν φάκελο από τον «Συνήγορο του Πολίτη». Αναφέρεται σε ένα μέρος της οδύσσειας που λέγεται διαλεύκανση του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ «Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής». Άλλα είχα ξεκινήσει να γράφω από το πρωί. Θα τα βάλω στη συνέχεια.

Τώρα σας παραθέτω αυτούσιο το έγγραφο του «Συνήγορου του Πολίτη», για να καταλάβετε πως και γιατί φτάσαμε στο σημερινό κατάντημα. Να καταλάβετε πως ακόμα και οι λίγοι ή πολλοί ευσυνείδητοι δημόσιοι λειτουργοί αδρανοποιούνται και αχρηστεύονται από κάποιους επίορκους ασυνείδητους “βλαχοδήμαρχους” του “συστήματος”.

Για να καταλάβουν κάποιοι νεοφερμένοι στα δημοτικά πράγματα της Καισαριανής ότι δεν μπορούν «να κουνάνε το δάχτυλο» στους πολίτες. Γιατί οι ΠΟΛΙΤΕΣ, όλοι ή μερικοί, αγωνίζονται να διαφυλάξουν τη δημόσια περιουσία από τους επίορκους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και τους διαπλεκόμενους κομματικούς εντεταλμένους.”Θαυμάστε” σας παρακαλώ: