Μήπως πρέπει να "ξεκολλήσετε" από τα ΑΜΑΡΤΩΛΑ πρότυπα της Καισαριανής;


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Επάνω στην ώρα, που λένε, που γίνεται συζήτηση για την απόφαση-κόλαφο που υπέγραψε ο δήμαρχος Καισαριανής τη δεύτερη ημέρα της θητείας του, δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια του δήμου Βύρωνα η απόφαση που βλέπετε από πάνω. Έχει το ίδιο θέμα: πληρωμή υπερωριακής εργασίας. Φυσικά, όπως θα δείτε, δεν υπάρχουν αοριστολογίες, υπεκφυγές και σκοτάδι. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία της υπαλλήλου, την εργασία που θα κάνει, τις ώρες που θα δουλέψει και τα λεφτά που θα πληρωθεί.

 

Αυτά, βέβαια, δεν έχουν καμία σχέση με την απόφαση-έκτρωμα που υπέγραψε ο δήμαρχος Καισαριανής κ. Βοσκόπουλος τη δεύτερη ημέρα της θητείας του. Δεν υπάρχει «σύσταση συνεργείων» και άλλες τέτοιες ΥΠΟΠΤΕΣ αρλούμπες. Υπάρχει αυτό που είναι γεγονός: η πληρωμή μιας συγκεκριμένης υπερωριακής εργασίας. Τελεία και παύλα.

Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Βοσκόπουλος θα αναγνωρίσει το λάθος του (αν υποτεθεί ότι το αναγνωρίζει ως λάθος) και θα ακολουθήσει στο μέλλον πιο διαφανείς διαδικασίες  διαχείρισης του δημόσιου χρήματος, του χρήματος των πολιτών της Καισαριανής.