Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

“Μας κοροϊδεύετε, κύριε Τσιροζίδη;”, ρωτούσα στις 29 Μαρτίου 2020 μέσα από αυτές εδώ τις στήλες. Οι ΜΗ απαντήσεις του ανεψιού του δημάρχου Καισαριανής σε επιστολή μου προς αυτόν, επιβεβαίωναν, για άλλη μια φορά, το σύμπλεγμα της εκμετάλλευσης των ΔΗΜΟΣΙΩΝ αθλητικών χώρων της πόλης από κάποιους «τσιφλικάδες», με την «ευγενική χορηγία», αρωγή και υποστήριξη μερικών ουρανοκατέβατων δήθεν «πολιτικών παραγόντων» της Καισαριανής. Με προφανή σκοπό την ψηφοθηρία.

Σήμερα, όμως, τα γεγονότα εκθέτουν και τον δήμαρχο Καισαριανής. Ο οποίος, με ημερομηνία 26.1.2021, έχει βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του σε μια  «απόφαση ανάληψης υποχρέωσης» για ποσό  ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ευρώ και πλέον οι οποίες αφορούν «εργασίες συντήρησης και επιδιόρθωσης χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου»..! Τις οποίες εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα ο ανεψιός του δημάρχου Καισαριανής είχε δηλώσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ ότι τις ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ που νέμονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το ΔΗΘΕΝ «Δημοτικό Στάδιο»!!!

 

 

ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ για «συντήρηση χλοοτάπητα» ενός «Δημοτικού» σταδίου, από το οποίο έχουν εκδιωχθεί οι πολίτες!!! Οι οποίοι ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, υποχρεωτικά, θέλουν δεν θέλουν, ΚΑΙ ΑΥΤΟ το «χαράτσι»!!! Για ένα «δημοτικό» στάδιο που είναι ανενεργό εδώ και πολλούς μήνες… 

 

"Μηχανή που κόβει χρήμα" για τους επιτήδειους,
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!

Τα έχουμε πει πολλές φορές και θα τα ξαναλέμε συχνά-πυκνά: το δήθεν «Δημοτικό» στάδιο είναι μια «μηχανή που κόβει χρήμα» για τους «τσιφλικάδες» της Καισαριανής, όχι για τους πολίτες και τον δήμο..!

ΦΥΣΙΚΑ, κύριος υπεύθυνος για την κατάσταση που διαιωνίζεται είναι το Κράτος. Το οποίο κρατάει στα συρτάρια του την προσφυγή που έχω καταθέσει από το 2009!!!  Με την οποία ζητούσα (και ζητάω…) να διερευνηθούν τα πεπραγμένα ΟΛΩΝ των διοικήσεων του νομικού προσώπου «Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής», από τη σύστασή του μέχρι την ημέρα που καταργήθηκε.

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ότι τώρα, «οσονούπω» που λένε και οι πανεπιστημιακού επιπέδου «θεματοφύλακες της διαφάνειας», τώρα που άρχισε να ξηλώνεται ο νόμος 2725 ο οποίος ήταν η βάση της διαχείρισης ΟΛΩΝ των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, θα «βγει απόφαση», η οποία θα παραπέμπει στην ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ των όσων έχουν διαπραχθεί όλα αυτά τα χρόνια, λόγω… κατάργησης του νόμου!!!

Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο από την παρούσα κυβέρνηση, πρόσφατα, πολύ πρόσφατα, με τις διατάξεις νόμων που έφερε ο τέως υπουργός Εσωτερικών. Με τις οποίες οδηγήθηκαν σε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ των δημοτικών συμβουλίων!!!  Όλα τα δημοτικά συμβούλια-μαϊμού θεωρήθηκαν, εν μια νυκτί, ως ουδέποτε διεξαχθέντα»!!!  Με βασικό «κερδισμένο» της παραγραφής τον δήμαρχο Γλυφάδας και «εκλεκτό» στέλεχος της κυβερνώσας παράταξης, κατά του οποίου είχαν υποβληθεί σωρηδόν προσφυγές για «μαϊμού» δημοτικά συμβούλια!!!

«Κι έτσι ξαφνικά», που λέει και ο λαϊκός βάρδος, ήρθε ο τέως υπουργός Εσωτερικών και τα έσβησε όλα!!! Λες κι ήταν τσιφλίκι του..!

Βέβαια, εδώ, στην «ηρωική» Καισαριανή, έχει «παρατραβήξει» η υπόθεση της καταγγελίας στο ΣΕΕΔ. Αλλά επειδή «όσο ζω ελπίζω», «έχει ο θεός»… Έχουν περάσει ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ από την ημέρα της καταγγελίας και εκτός από ένα προσχέδιο απόφασης δεν έχω πάρει στα χέρια μου τίποτ’ άλλο…

Αυτά εκμεταλλεύονται όλοι οι ουρανοκατέβατοι «πολιτικοί παράγοντες» της Καισαριανής, και δεν διστάζουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα… Αλλά πού θα πάει; Θα γυρίσει ο τροχός, που λένε…  Για θυμηθείτε ΕΔΩ τι απάντησε, χωρίς καμία ντροπή, ο ανεψιός-αντιδήμαρχος σε επιστολή μου…