Στη διάθεση των δημοτών το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα..!
 Της Καισαριανής είναι στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ των “επιχειρήσεων”…


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Νέο χαράτσι στους πολίτες έβαλε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Καισαριανής κ. Τσιροζίδης. Πόσα; ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ!!! Γιατί; «Για τη συντήρηση του πλαστικού τάπητα του βοηθητικού γηπέδου στο γήπεδο Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ». Μα καλά, κύριε Τσιροζίδη, εσείς δεν μου απαντήσατε εγγράφως στις 27.3.2020 ότι:

 

Μας κοροϊδεύετε, «αγαπητέ κύριε»; Μα τι ρωτάω; Φυσικά μας κοροϊδεύετε. Χωρίς να κοκκινίζετε, μάλιστα. Γιατί κι εσείς γίνατε «πολιτικός παράγοντας». Που νομίζει ότι μπορεί να «βάζει χέρι στην τσέπη μας» ανεξέλεγκτα.

Υπάρχει ντροπή; Αμφιβάλλω…   

 

 

Άλλο Βύρωνας, άλλο Καισαριανή..!

Για να δούμε τι κάνει ο δήμος Βύρωνα:

Χρήση του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα για περιορισμένο αριθμό δημοτών και υπό προϋποθέσεις

Σύμφωνα με νεότερη Κοινή Υπουργική Απόφαση (υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ. οικ. 32.008/23.5.2020) για την κατ’ εξαίρεση λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα, δίδεται για μερική χρήση (συνολικά έως 80 άτομα για το σύνολο της αθλητικής εγκατάστασης)  από δημότες που επιθυμούν να ασκηθούν ατομικά και μόνο για το χρονικό διάστημα από 25.05.2020 έως και 31.05.2020.

Σε αυτό τον αριθμό ατόμων επιτρέπεται μόνο ατομική προπόνηση χωρίς επαφή με άλλους αθλούμενους και όχι η ομαδική άσκηση.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου και να το παραδίδουν στο φύλακα του γηπέδου. Για τη διευκόλυνση των πολιτών το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου επισυνάπτεται:

 

 

Καταλάβατε τη διαφορά, κύριε Τσιροζίδη; Ο Βύρωνας θέτει τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ στη διάθεση των πολιτών.

Η Καισαριανή, ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, τους θέτετε στη διάθεση ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ξένων προς τους πολίτες.