Η δήθεν “Κοινωφελής” της Καισαριανής προκαλεί κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση με τα πεπραγμένα της…

Ο ΠΑΡΑΝΟΜΑ διορισμένος εκπρόσωπος του ΚΚΕ στο Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚ φαίνεται ότι υπογράφει τα πρακτικά, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΩΣ… ΑΠΩΝ!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Έχουν "πλάκα" εκεί στην "Κοινωφελή"…  Ή "δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα" ή προκαλούν συνειδητά τη νομιμότητα και τη νοημοσύνη μας. Στο τελευταίο Δ.Σ. της επιχείρησης ξεπερνούν και τον εαυτό τους: παρουσιάζουν ως απόντα τον δήθεν εκπρόσωπο των εργαζόμενων της επιχείρησης, τον οποίο έχουν διορίσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ οι "εγκέφαλοι" του δημοτικού συμβουλίου, αλλά τον εμφανίζουν ως ΠΑΡΟΝΤΑ και υπογράφοντα τα πρακτικά!!!

 

Τι μπορείς να πεις για όλους αυτούς; Περιμένω την απάντηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, στον οποίο έχω απευθυνθεί εγγράφως και με πρωτόκολλο, προκειμένου να προσφύγω αρμοδίως.

Ανεξάρτητα όμως από αυτό, το να παρουσιάζεται ένα «πατσαβουρόχαρτο» σαν αυτό που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια (!!!) ως επίσημο έγγραφο του δήμου που συνεπάγεται δεσμεύσεις και υποχρεώσεις του δήμου έναντι παντός τρίτου, είναι κάτι που «δεν χωνεύεται»…  Εκτός των άλλων "εξουσιοδοτεί", λέει, τον πρόεδρο της επιχείρησης να προβεί στις διαδικασίες για την εξεύρεση κατάλληλων από τον δήμο Καισαριανής όπως ορίζει ο νόμος..! Τι "κατάλληλων" δεν μας λέει… Υπαλλήλων; Συνεργατών; "Της προσκολλήσεως"; Σε τι πρέπει να είναι "κατάλληλοι; 

Κύριε δήμαρχε, μήπως πρέπει να κάνετε μια παρέμβαση επί του προκειμένου για να αποφευχθούν τα χειρότερα;