Διαπαραταξιακή κάλυψη
της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ!!!

«Χρειάζεται να γίνει η παραχώρηση» του Δημοτικού Σταδίου, λέει
στην απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ο δήμαρχος Καισαρια-
νής..! Συμφώνησαν ΟΛΟΙ στην παραχώρηση, ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΜΕΛΟΥ!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Πολλά–πολλά "μπράβο" σε ΟΛΟΥΣ τους συμπορευθέντες με την εισήγηση του δημάρχου Καισαριανής, ο οποίος δήλωσε εγγράφως ότι η δημοτική αρχή της Καισαριανής δεν θέλει να διαθέσει τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ στους πολίτες και τα παιδιά, αλλά «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ» να τους παραχωρήσει σε αετονύχηδες «επιχειρηματίες»!!! Προφανώς δεν ντράπηκε ΚΑΝΕΝΑΣ… Και καλά αυτός ο γλοιώδης που είναι μέσα σε όλες τις δύσοσμες αποφάσεις των προηγούμενων χρόνων; Ο  εκπρόσωπος της παράταξης Βοσκόπουλου ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ως αναπληρωματικός; Για να καλύψει την ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙΣΑ ΗΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ; Ή για να ντύσει με τη δική του «έξωθεν καλή μαρτυρία» τη μεγάλη ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς τους πολίτες;

Κανένας δεν είπε λέξη για την πρόθεση της δημοτικής αρχής (η οποία ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι δεν υπάρχει) για να διατεθούν οι δημόσιοι χώροι στους πολίτες. Κανένας δεν είπε ότι «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ» η εκχώρηση. Κανένας δεν είπε ότι «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ» και «ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ» η είσοδος των παιδιών και των πολιτών ΔΩΡΕΑΝ στους χώρους που τους ανήκουν.

Όταν έγραψα το πρωί το κομμάτι «Κάντε πράξη τα λόγια σας, επιτέλους…», η απόφαση της οικονομικής επιτροπής δεν είχε αναρτηθεί για να δω τα χάλια τους. Αναρτήθηκε αργότερα. Άρα, δεν χρειαζόμαστε να περιμένουμε τη θέση Κοντόσταυλου. Την πήραμε. Και, προφανώς, αυτά που διακήρυξε ο κ. Τζόκας το 2008, δεν αγγίζουν τον σημερινό δήμαρχο και τους υφισταμένους του, κάποιος από τους οποίους θεώρησε «τσιφλίκι» του το στάδιο και, με ένα μήνα θητεία στο δημοτικό συμβούλιο, ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..! Και ήρθαν τώρα αυτοί οι «πολιτικοί παράγοντες» να τον καλύψουν..!

Προφανώς η Καισαριανή δεν έχει ελπίδες σωτηρίας, όσο υπάρχουν πολιτικοί που δεν σέβονται τους πολίτες. Και τέτοιοι «πολιτικοί» είναι ΟΛΟΙ αυτοί που συναίνεσαν στα κελεύσματα του δημάρχου Καισαριανής, ο οποίος κάλυψε την ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ του δημοτικού σταδίου.

Είναι απίστευτη η ελαφρότητα των ανθρώπων… ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ανέλαβαν να καλύψουν την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!!! Ένα μήνα μετά την ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ εκχώρηση σε προφανώς «ημέτερους» «επιχειρηματίες», μαζεύτηκαν ΤΩΡΑ, να φτιάξουν συμφωνητικό!!!

Τώρα, λοιπόν, ανακάλυψαν τον νόμο 2725/1999!!! Αυτόν που είχαν «εξαφανίσει» μέχρι σήμερα..! Κατάλαβαν ότι ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ και έκαναν πίσω… Και από το ένα άκρο έφτασαν στο άλλο: τώρα ζητάνε περισσότερα από όσα ορίζει ο νόμος 2725!!!

Και αυτά τα περισσότερα βάζουν σε σκέψεις ότι πρόκειται για προμελετημένο εμπαιγμό: το παιχνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ! Η ανώνυμη εταιρία νέμεται το στάδιο, ενώ οι πολίτες ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ..!

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!!! ΟΛΟΙ! ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ! Μόνο ο κ. Σταμέλος είπε «όχι»! Μόνο… Θλίψη… Θλίψη για το κατάντημα της πόλης και των δήθεν «πολιτικών» που τη διαφεντεύουν…

Μας κοροϊδεύουν! ΘΑ κάνουν, λέει, δημοπρασία. Και αν «δεν παρουσιαστεί κανένας ενδιαφερόμενος», λέει, «Η δημοπρασία θα επαναληφθεί»!!! Τον Νοέμβριο μήνα ΘΑ κάνουν δημοπρασία για την περίοδο 2014-2015!!!

ΨΕΥΤΕΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!

Θλίψη… Για όλους τους ΔΗΘΕΝ άμεμπτους…