ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ την κατεδάφιση ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ οι πράσινοι κομματάρχες!!!


ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ μετά τη λήψη μιας απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, η απόφαση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ!!! Είναι δυνατόν αυτό να λέγεται σοβαρό δημοτικό συμβούλιο; Ασφαλώς όχι. Της… πλάκας είναι… Για χλευασμό είναι… Για υπόνοιες είναι και για ερωτηματικά ως προς την ακεραιότητα της λειτουργίας του και των αποφάσεων που παράγει. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα ακίνητο με σωρεία πολεοδομικών παραβάσεων, τις οποίες είχε κουκουλώσει η εκδιωχθείσα πασοκική αρχή… Το ιστορικό:

Στις 15 Σεπτέμβρη 2014 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποδέχεται την εισήγηση της υπηρεσίας και αποφασίζει ομόφωνα την απομάκρυνση ΟΛΩΝ των ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ στο Ο.Τ. 9 «και να αποδοθεί ο χώρος σε κοινή χρήση».

 

Όπως διαπιστώνετε, συμμετέχει και υπερψηφίζει την απόφαση εκπρόσωπος της εκδιωχθείσας ομάδας που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα του βενιζελικού πασόκ στην Καισαριανή.

Η δημοτική αρχή Κοντόσταυλου, άγνωστο για ποιο λόγο, έφερε την απόφαση ΚΑΙ στο δημοτικό συμβούλιο για επικύρωση, χωρίς αυτό να προβλέπεται από κανέναν νόμο. ΑΝ ΗΘΕΛΕ, η δημοτική αρχή μπορούσε να φέρει κατευθείαν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς να το συζητήσει και να πάρει απόφαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η οποία έχει καταντήσει στην Καισαριανή «πλυντήριο» παρανομιών.

Έρχεται, λοιπόν, στο δημοτικό συμβούλιο στις 1.10.2014. Προσκομίζονται οι εισηγήσεις της υπηρεσίας και η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση 57 της Ε.Π.Ζ. Ω του… θαυματουργού θαύματος, ο εκπρόσωπος της παράταξης Βενιζέλου, ο οποίος είχε συμφωνήσει δεκαπέντε μέρες πριν στο γκρέμισμα των αυθαίρετων κατασκευών ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, τώρα, δεκαπέντε ημέρες μετά, δεν συμφωνεί και μειοψηφεί!!!



Τέτοιοι «πολιτικοί παράγοντες» διοίκησαν την Καισαριανή και την έφτασαν στην χρεοκοπία και την απαξίωση… Τι μεσολάβησε στο δεκαπενθήμερο και άλλαξε γνώμη; «Άγνωστο»… Το «σκεπτικό» αυτών που μειοψήφησαν έχει σημασία: οι πράσινοι σημαιοφόροι, λέει η απόφαση, «ψήφισαν ΚΑΤΑ, γιατί πιστεύουν ότι πρέπει το θέμα να πάει συνολικά και όχι ατομικά»!!! Ενώ αυτός που είχε ψηφίσει ΥΠΕΡ δεκαπέντε μέρες πριν, προφανώς δεν «είχε καταλάβει» τι έπρεπε να ψηφίσει ή «του άλλαξαν γνώμη» οι «παραινέσεις» των «σοφών» της πράσινης παρέας… Τέλος πάντων, αυτές είναι «άγνωστες» λεπτομέρειες… Άλλωστε, επί τριάμισι χρόνια, η ΑΜΑΡΤΩΛΗ επιτροπή η οποία επέτρεπε ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ τη λειτουργία ενός γκρεμισμένου ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ και μάλιστα με άδεια «οπεν μπαρ» στην ταράτσα κτιρίου για το οποίο Η ΙΔΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ (!!!) μας έχει προϊδεάσει για την «ορθότητα» των αποφάσεων που εκδίδει.

Το γνωστό είναι ότι ΣΗΜΕΡΑ, τρεις μήνες μετά τη λήψη της απόφασης ΚΑΙ του δημοτικού συμβουλίου, οι αυθαίρετες κατασκευές και η αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου διατηρούνται ακλόνητες στη θέση τους, προς δόξαν της επίδειξης «δύναμης» από τα κυκλώματα που λυμαίνονται τους δημόσιους χώρους της Καισαριανής.

Κύριε Σταμέλο και κύριε Περρή, τι λέτε για όλα αυτά;