Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Καισαριανής, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ, ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΔΕΙΑ,
ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, τον χώρο του Σκοπευτηρίου για κατανάλωση… μπύρας (!!!)
για την ενίσχυση, ΔΗΘΕΝ, των θυμάτων της φωτιάς στο Μάτι…


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Ο “πατέρας-αφέντης” της Καισαριανής, ο τοποτηρητής του ΚΚΕ, όσο πάει και ξεφεύγει από την ονομαζόμενη “χρηστή διοίκηση”. “Αποφασίζει και διατάσσει” την παραχώρηση των δημόσιων χώρων της πόλης χωρίς καμία απόφαση των συλλογικών οργάνων του δήμου..! Απλά γιατί “έτσι γουστάρει”… Νέο ξενύχτι προβλέπεται σήμερα Τετάρτη 1 Αυγούστου, αφού θα γίνει συναυλία με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις πολλών ντεσιμπέλ.

Σήμερα το πρωί, όταν είδα τα τεκταινόμενα στο χώρο του Σκοπευτηρίου, επικοινώνησα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ρώτησα αν υπάρχει αίτηση αδείας για τη διεξαγωγή εκδήλωσης στο Σκοπευτήριο. Μου απάντησαν αρνητικά. Ρώτησα αν έχουν δώσει άδεια για συγκεκριμένο λόγο για συναυλία στο Σκοπευτήριο. Μου απάντησαν αρνητικά. Μου είπαν, όμως, ότι, όπως έχουν πληροφορηθεί, ο δήμαρχος Καισαριανής έχει δώσει ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, αγνώστων στοιχείων στην Αστυνομία, για διεξαγωγή συναυλίας για τους πυρόπληκτους. Η αφίσα που είναι κολλημένη στην πόρτα του Σκοπευτηρίου δεν αναφέρει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο κάποιου δήθεν υπεύθυνου..!


 

Φυσικά, η ΓΑΔΑ έχει θέσει σε επιφυλακή μονάδες της Αστυνομίας, για την πρόληψη ή/και αντιμετώπιση κάθε παρατράγουδου.

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ της Δημοτικής αρχής Καισαριανής έγκειται ΚΑΙ στο γεγονός ότι δεν έχει ενημερώσει τους πολίτες μέσα από την ιστοσελίδα του δήμου, την οποία έχει μετατρέψει σε μέσο KKΕδικης προπαγάνδας…

Έτσι, απόψε προβλέπεται νέο ξενύχτι… Αν αναρωτηθείτε πώς μπήκαν τα φορτηγά μέσα στον χώρο, η απάντηση είναι απλή: η δημοτική αρχή Καισαριανής άνοιξε διάπλατα τις πόρτες από την πλευρά των σχολείων για να μπούνε τα φορτηγά με… τις μπύρες (!!!) στον… “ιστορικό τόπο” του Σκοπευτηρίου!!!

 


 

Όσο για το ηλεκτρικό ρεύμα που θα καταναλώσουν όλες αυτές οι εγκαταστάσεις και τα ψυγεία, δεν βαριέσαι…. Εις υγείαν των κορόιδων…

 


 

Βέβαια, αναρωτιέμαι ΑΝ μπορεί να ευαισθητοποιηθεί η δίωξη οικονομικού εγκλήματος ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ. Εκτός από τα φορτία των ποτών, τα οποία δεν γνωρίζω αν θα πουληθούν με νόμιμα παραστατικά, υπάρχει, όπως αναφέρεται στην αφίσα, “προαιρετική συνεισφορά 5 ευρώ”…

Το μέγεθος της “μπίζνας” στον δήθεν “ιστορικό τόπο”, έτσι που τον κατάντησε το “κουκουέδικο”, μπορείτε να το υπολογίσετε από τον αριθμό των ψυγείων που έχουν στηθεί για να πουλάνε μπύρες και άλλα συναφή. Για υπολογίστε:


Τώρα είναι η σειρά των άλλων παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου να ζητήσουν εξηγήσεις από το κακέκτυπο του “πατερούλη Ιωσήφ” για τις αυθαιρεσίες του. Για να δούμε αν θα τολμήσει κανείς να υπερασπιστεί τους πολίτες.