Άλλοι συμμετείχαν στην απαρτία και άλλοι
υπέγραψαν το πρακτικό της ΚΕΔΗΚ!!!

Υποψίες για σωρεία αποφάσεις – μαϊμού:
“ύποπτες” 12 αποφάσεις το 2017 και 17 το 2016..!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Αν πρέπει να μνημονεύουμε θετικά για κάτι τον ΓΑΠ, αυτό σίγουρα θα είναι η καθιέρωση της Διαύγειας. Χάρη στην οποία μπορούμε να έχουμε μια μικρή γεύση από τα μικρά ή μεγάλα σκάνδαλα, τις ρεμούλες ή/και την τσαπατσουλιά, που έχουν γίνει καθεστώς στο ελληνικό δημόσιο, με προεξάρχοντες, φυσικά, τους δήμους… Φυσικά, η Καισαριανή δεν μπορούσε να μην είναι ανάμεσα στους πρωταθλητές της παρανομίας, αλλά και της αγραμματοσύνης. Δείτε το σημερινό «μαργαριτάρι» από τη Διαύγεια: άλλοι σχηματίζουν την απαρτία στο Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚ και… ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ το πρακτικό!!!



Οι “μαϊμούδες”…

Στο μεταξύ, από μια πρώτη συλλογή πιθανών «διά περιφοράς» αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου, δηλαδή ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ, χωρίς καμία αξία, έκανα μια συλλογή από ΔΩΔΕΚΑ (12) αποφάσεις του 2017 και ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ (17) του 2016..!

Μόλις τις εκτυπώσω όλες, θα κατατεθούν πρωτοκολλημένες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Όπως καταλαβαίνετε, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και επειδή τα λεφτά είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ και όχι δικά τους, θα αναλάβει η ΑΔΑ να εξετάσει τη νομιμότητά τους.