Το Δ.Σ. Καισαριανής, ΦΑΙΝΕΤΑΙ να επιβραβεύει την παρανομία
της εκχώρησης του δημοτικού σταδίου ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Η δημοτική αρχή Κοντόσταυλου, ή κάποια μέλη της (θα το διαπιστώσουμε από τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν στη συγκεκριμένη ΑΘΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ), προσπαθεί, με μεγάλο ζήλο, να μας οδηγήσει στην οδό του σκεπτικού της ΔΙΠΛΟΚΗΣ και όχι του ανθρώπινου λάθους… Της δικής της διαπλοκής με συγκεκριμένα οικονομικά ή κομματικά συμφέροντα. Από τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν ΣΗΜΕΡΑ θα κριθούν όλοι αυτοί που θέλουν να λέγονται «ανεξάρτητοι», «καθαροί» κλπ. κλπ. Ο λόγος για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ του δημοτικού σταδίου, με την υπογραφή του «αντιδημάρχου αθλητισμού». Παρακολουθήστε:

Όπως σας είχα γράψει, ο κ. Σοφιανόπουλος υπέγραψε εν κρυπτώ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ και αυθαίρετα την εκχώρηση του δημοτικού σταδίου στην ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία ΑΛΙΜΟΣ. Το παραχωρητήριο ήταν προχρονολογημένο, υπεγράφη στις 7 Οκτωβρίου και είχε ημερομηνία 3 Οκτωβρίου. Αυτό έγινε, προφανώς, γιατί η συγκεκριμένη εταιρία δεν είχε βρει άλλο γήπεδο μέσα στις προθεσμίες που υπήρχαν και, άγνωστο με ποια μεσολάβηση και ποιους διαύλους, ζήτησε ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ αυτό το παραχωρητήριο.

Την ίδια μέρα δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» της Περιφέρειας Αττικής η πράξη. Την ίδια μέρα έκανα το ρεπορτάζ για το θέμα. Δείτε εδώ.

Δύο μέρες μετά, στις 9 Οκτωβρίου, διαπιστώνοντας ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του αντιδημάρχου της, η δημοτική αρχή έστειλε έγγραφο στην ανώνυμη εταιρία, με το οποίο την ενημέρωνε ότι το παραχωρητήριο ήταν προσωρινό, γιατί τελούσε υπό την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου.

Μέχρι εδώ θα μπορούσε να πει κανείς ότι υπήρχε «ανθρώπινο λάθος». ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, αν ο έχων παραχωρήσει τη δημόσια περιουσία κατά τα κέφια του, ο προφανώς άσχετος (κατά την επιεικέστερη εκδοχή) με το αντικείμενο ή πιθανόν διαπλεκόμενος (κατά την αυστηρότερη εκδοχή) «πολιτικός παράγοντας» ζητούσε δημόσια συγγνώμη για όσα διέπραξε. Αλλά ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ. Και όχι μόνο δεν ζήτησε, αλλά εισήγαγε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, χωρίς να αναφέρει ούτε μία λέξη για όσα ΠΑΡΑΝΟΜΑ διέπραξε..! Χωρίς ντροπή…

Από το σημείο αυτό και μετά, η δημοτική αρχή Κοντόσταυλου μας οδηγεί σε ατραπούς ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Δεν μπορεί πλέον ο απλός πολίτης να σκεφτεί ότι υπήρχε «ανθρώπινο λάθος». Το μόνο που δικαιούται αναπόφευκτα να σκεφτεί είναι ότι «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»… Ότι οι παρανομίες ΤΩΡΑ θα έχουν άλλον κομματικό μανδύα και περιτύλιγμα από αυτό που είχαν ΠΡΙΝ…

Αλλά έχει και συνέχεια η υπόθεση: την επόμενη μέρα από το δημοτικό συμβούλιο, ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ είχα την πληροφόρηση ότι η απόφαση που πήραν στο δημοτικό συμβούλιο ήταν μόνο για τη συγκατάθεση του δημοτικού συμβουλίου ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ, στο οποίο θα διατυπώνονται όλα τα δικαιώματα του δήμου και θα υπάρχει κατοχύρωση είσπραξής τους. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Αυτό το συμφωνητικό θα επανερχόταν στο δημοτικό συμβούλιο για επικύρωση ή μη.

Αντ’ αυτού, βλέπουμε σήμερα στη «Διαύγεια» να δημοσιεύεται απόφαση που λέει άλλα αντ’ άλλων. Λέει ότι ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ενέκρινε και «επιβράβευσε» την παρανομία και τον νέο «αφέντη» της Καισαριανής, ο οποίος διαθέτει κατά τα κέφια και τις ορέξεις του τους δημόσιους χώρους.

ΑΝ αυτά που λέει η απόφαση είναι η πραγματικότητα, ένα μόνο ερώτημα προς ΟΛΟΥΣ: Ήθελα να ΄ξερα, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;

Βεβαίως, ΑΝ υπάρξουν αντιδράσεις και αποδειχθεί ότι επαναλαμβάνονται τα φαινόμενα της προηγούμενης διοίκησης με τις ψεύτικες και τις πλαστές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Γιατί, όπως βλέπετε στην απόφαση ΕΔΩ η εισήγηση του αντιδημάρχου απευθύνεται στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υπογράφει την απόφαση.