Δυόμισι χρόνια μετά, ο “Συνήγορος του Πολίτη” περιμένει
τις απαντήσεις που ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ο υποτακτικός του Βενιζέλου…

Προειδοποίηση ΚΑΙ για όλους αυτούς με τα “μακριά χέρια”
που υπογράφουν παράνομα ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας..


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω το πρώτο κομμάτι για το Δημοτικό στάδιο που σας έχω υποσχεθεί και έφτασε με το ταχυδρομείο ένα έγγραφο προς τον δήμο Καισαριανής από τον «Συνήγορο του Πολίτη». Μετά από ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ δεν έχει πάρει τις απαντήσεις που ζήτησε από τον εκδιωχθέντα υποτακτικό του Βενιζέλου..! Τι να πεις τώρα; Σε μια κατεστραμμένη πόλη, το να αναζητούνται ευθύνες για τη λεηλασία της, είναι μεν ελπιδοφόρο, αλλά ίσως άκαιρο…

Η πόλη αγωνίζεται σήμερα για να επιβιώσει. Και για να υπάρχει ελπίδα ότι κάποτε, έστω και αργά, θα επιστρέψουν κάποια από τα «ΚΛΕΜΜΕΝΑ» στο δημόσιο ταμείο, πρέπει η πόλη να είναι ζωντανή. Πρέπει να μείνει ζωντανή. Χωρίς άλλους τσιφλικάδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς ασυνείδητους που εκχωρούν δημόσια περιουσία όπως τους γουστάρει.

Για να καταλάβετε πως λειτουργεί το ελληνικό κράτος, δείτε τις ημερομηνίες στο έγγραφο. Από τον Φεβρουάριο του 2009 έχει γίνει η καταγγελία και μια απόφαση δεν έχει βγει!!! Πέντε χρόνια σχεδόν..! Για πάρτε μια ιδέα για το σύστημα «έτσι γουστάρω και δεν απαντάω» του πασόκου υποτακτικού: