ΒΥΡΩΝΑΣ 04.06.2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναμένοντας την ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης της 2ας Ιουνίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους Βυρωνιώτες προτίμησαν τη δική μας πρόταση αλλά και όσους θα ήθελαν και δεν μπόρεσαν για τους δικούς τους  λόγους.

Θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την ολοκλήρωση του εκλογικού αποτελέσματος καθώς οι 67 ψήφοι διαφορά δεν είναι ποσοστό ασφαλείας και αυτοδίκαια οφείλουμε να διερευνήσουμε τυχόν λάθη ή παραλείψεις.

Η πρότασή μας ήταν ξεκάθαρη απέναντι σας και η προεκλογική μας εκστρατεία  ήταν τίμια, ξεκινώντας από τη διάθεσή για πολιτικό πολιτισμό που επιδείξαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Παρά το γεγονός ότι πρώτοι ενοικιάσαμε εκλογικό κέντρο, δεν φέραμε προσχώματα σε όλους  όσοι ήρθαν δίπλα μας, παρά το γεγονός ότι πολεμηθήκαμε με παράνομα τρικάκια μιας άλλης εποχής, παρά το γεγονός ότι σπίλωσαν την προσωπική μου ζωή.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Προτείναμε στους δημότες μια στροφή στο μέλλον που δεν την υιοθέτησαν.  Προσωπικά συνεχάρη τον Δήμαρχο Άκη Κατωπόδη καθώς οι διαφορές μας είναι μόνο πολιτικές.

Εμείς, από εκεί όπου μας έταξε ο λαός θα συνεχίσουμε να εξασκούμε εποικοδομητικό διάλογο για το καλό αυτής της πόλης. Θα είμαστε παρόντες και τώρα και στο μέλλον ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος για την αναβάθμιση του Βύρωνα.

Χρήστος Γώγος

Επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή Βύρωνα