Με τις γελοιότητες του ΠΑΣΟΚ του 2010 προσπαθεί το 2020 ο ΣΥΡΙΖΑ
να πλήξει την αξιοπιστία και την αποδοχή του Νίκου Χαρδαλιά…

Οι “καταδίκες” του Νίκου Χαρδαλιά αφορούν έργα που άφησε στον Βύρωνα,
όχι συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση
εναντίον κάθε μη αρεστού κομματικού αντιπάλου…


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

«Βιογραφικό γεμάτο καταδίκες και αθλιότητες» έχει ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως μας πληροφορεί ο υπάλληλος του υπαλλήλου του Σύριζα… Χρήσιμο θα είναι να μας πληροφορήσει και για το βιογραφικό του αφεντικού του. Να τα βάλουμε δίπλα-δίπλα και να τα συγκρίνουμε. Αλλά προφανώς δεν θα έχουμε αυτή την ευκαιρία. Και δεν θα την έχουμε γιατί ασφαλώς το έργο που άφησε ο Χαρδαλιάς στον Βύρωνα δεν μπορεί να το ονειρευτεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο υπάλληλος του Βαξεβάνη και το αφεντικό του. Ας ξετυλίξουμε όμως το κουβάρι της ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ, που έχει ονοματεπώνυμο. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις δημοτικές του 2010.

Τότε λοιπόν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Βύρωνα κ. Παν. Κόνσουλας  έφτιαξε έναν «κατάλογο σκανδάλων». Με αυτό τον κατάλογο υπολόγιζε ότι θα έπαιρνε τις εκλογές για να γίνει, επιτέλους, δήμαρχος Βύρωνα. Κάτι που δεν είχε καταφέρει μέχρι τότε.

Στην εφημερίδα «Δημοτικός αντίλογος», ιδιοκτήτης της οποίας ήταν ο κ. Κόνσουλας, δημοσιεύθηκε ως ένθετο ένα ιλουστρασιόν φυλλάδιο, αυτό που βλέπετε από κάτω. Ο τίτλος ήταν «Φεστιβάλ μαύρου χρήματος στο Βύρωνα».

 

 

Μόλις κυκλοφόρησε αυτή η εξώφθαλμα πάσχουσα σοβαρότητας συρραφή ψευδών, έγινε φανερό ποια ήταν η προέλευσή της.

Το δημοσίευμα ισχυριζόταν ότι ο Χαρδαλιάς τηρούσε «κρυφούς λογαριασμούς» για το Φεστιβάλ, ότι υπήρχε «διακίνηση μαύρου χρήματος», ότι τα λεφτά του φεστιβάλ τα διακινούσε ο Χαρδαλιάς ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, εν αγνοία των μελών του Δ.Σ. του Φεστιβάλ, και το άκρον άωτον του πολιτικού καιροσκοπισμού, ότι ο Χαρδαλιάς ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ τα βιβλία του Φεστιβάλ.

Όλα αυτά τα χονδροειδή ψεύδη κατέπεσαν εν μια νυκτί, που λένε. Ο λογαριασμός του Φεστιβάλ, οποίος δήθεν ήταν ΜΟΝΟ στο όνομα του Χαρδαλιά, αποδείχθηκε ότι είχε και… συνδικαιούχο!!!

 

 

Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν κρυφοί λογαριασμοί στο Φεστιβάλ. Δεν υπήρξαν ποτέ!

Η κατηγορία για «διακίνηση μαύρου χρήματος», την οποία είχαν κάνει σημαία οι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου του 2010 κατέπεσαν με πάταγο, δεν αποδείχθηκαν από κανένα στοιχείο! Τουναντίον, αποδείχθηκε ότι όλες οι αποφάσεις του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου, το οποίο είχε την ευθύνη για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΕΣ!!! Συμπεριλαμβανομένης και της παράταξης Κόνσουλα..! Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της παράταξης του ΠΑΣΟΚ είχαν υπερψηφίσει την έγκριση των απολογιστικών στοιχείων του Φεστιβάλ!!!

Η εμπλοκή του ΣΔΟΕ αποδείχθηκε άλλη μια φούσκα τεραστίων διαστάσεων, που έσπασε τελικά «στα μούτρα» των εμπνευστών της αθλιότητας. Το ΣΔΟΕ ουδέποτε είπε ότι ζήτησε στοιχεία και δεν τα πήρε… Ποτέ!!!

 

Επιστολή στον πρωθυπουργό!!!

 

 

Μέχρι τον πρωθυπουργό έφτασε η «χάρη» των καταγγελιών για τη «διακίνηση μαύρου χρήματος» από τον Χαρδαλιά… Παρ’ όλα αυτά αποδείχθηκαν «άνθρακες ο θησαυρός». Και όχι μόνο δεν ακούμπησαν οι καταγγελίες τον Χαρδαλιά, αλλά οι σκεπτόμενοι ΠΑΣΟΚοι εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του καταγγέλλοντος, με την οποία καυτηρίαζαν τις δήθεν «καταγγελίες» του και στηλίτευαν τις μεθοδεύσεις του για να πάρει τον πολυπόθητο  δημαρχιακό θώκο..! Ουσιαστικά τότε του έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το ΠΑΣΟΚ, την οποία έξοδο ακολούθησε λίγο καιρό μετά…  Και όχι μόνο αυτό, αλλά είκοσι μέρες μετά ο καταγγέλλων έπαθε εκλογικό πατατράκ, αφού είδε «τη σκόνη» του Χαρδαλιά για μία ακόμα φορά…

Ο κοινωνικός αντίκτυπος από τις μεθοδεύσεις αυτές, αποτυπώθηκε στις αντιδράσεις προσώπων που είχαν άμεση σχέση με τις δήθεν καταγγελίες.

Μετά απ’ όλα αυτά, έρχεται τώρα ο υπάλληλος του υπαλλήλου του Σύριζα να γράψει για «καταδίκες και αθλιότητες»…

Άντε να χαθείτε, αποβράσματα…