Της Κατερίνας Γαλανού

Κάθε φορά που οι καλοπροαίρετοι, δημοκρατικοί, μετριοπαθείς και λογικοί άνθρωποι πιστεύουν πως μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μεταβληθεί σε μια σοβαρή, υπεύθυνη, διαβασμένη αξιωματική αντιπολίτευση η οποία θα εγγράψει υποθήκες για επιστροφή στη διακυβέρνηση του τόπου, διαψεύδονται οικτρά.

Η προεδρία Κασσελάκη, ο τρόπος με τον οποίο υπηρετεί το θεσμικό ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επιβεβαιώνουν το «αξίωμα» ότι υπέρτατη και μοναδική ιδεολογία στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο Πολακισμός.

Ανεξαρτήτως των προσώπων που ηγούνται ή του ποσοστού που συγκεντρώνει στις κάλπες, η επίσημη σφραγίδα του κόμματος παραμένει η τοξικότητα, ο κυνικός λαϊκισμός, η υποκρισία χωρίς αιδώ και η εξαπάτηση δια της ατελείωτης αγάπης για το λαό.

Οι ομιλίες σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα με τις οποίες ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε την προεκλογική καμπάνια για τις ευρωεκλογές εμπεριέχουν όλα τα συστατικά του πολλακισμού. Στον υπέρμετρο βαθμό καθώς ο αυτοδιαφημιζόμενος ως illouminati, διαφανής και ακέραιος Στέφανος Κασσελάκης παγιδευμένος στη φάκα του Πόθεν Εσχες του, έχει μεταλλαχθεί στον αρχηγό των «ατάκτων» του πολακισμού αλλά και του αντι-μητσοτακισμού.

Από την πρώτη στιγμή γύρω του συνασπίστηκε ένα ετερόκλητο μωσαϊκό ανθρώπων και συμφερόντων που παλεύουν να τον αναδείξουν ως το αντίπαλο δέος του Κ. Μητσοτάκη. Από τον ναύαρχο Αποστολάκη – ο οποίος αγνοείται από την ώρα που άρχισε έντονα η συζήτηση για το προεδρικό πόθεν έσχες – μέχρι τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που έκανε come back για να βοηθήσει τον κ. Κασσελάκη.

Να κερδίσει όπως λέει στις αλλεπάλληλες συνεντεύξεις ως σύμβουλος επικοινωνίας Κασσελάκη, το μεσαίο χώρο που ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ!

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή ο κύριος Κασσελάκης ούτε θα εξαφανιστεί ούτε θα αναδιπλωθεί.

Θα επιτεθεί με το θράσος που αποπνέει η δήλωση του ότι δεν υπάρχει λόγος οι πολίτες να γνωρίζουν πως απέκτησε και πως κατέχει όσα δηλώνει, διότι τάχα δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από την Ελλάδα.

Η χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων για το Πόθεν Εσχες του, τις ταχυδακτυλουργίες με τις εταιρίες στις ΗΠΑ, τα σπίτια στη Νέα Υόρκη και στο Κολωνάκι, τα δεδουλευμένα και τα εμβάσματα και το back up της ιδιότητας του επενδυτή μέσω της Golden Visa, δεν τον κάμπτει.

Συδαυλίζει το μένος που τον ωθεί σε ακόμη ισχυρότερη δόση εκδικητικής τοξικότητας.
Κατηγορεί συλλήβδην τους πολιτικούς αντιπάλους ως απατεώνες και Αλ Καπόνε ενώ κουβαλάει στην πλάτη του προσωπικά και οικογενειακά «αδιευκρίνιστα» μαζί με ένα θηριώδες χρέος 11 εκατ. ευρώ στην εφορία.

Από κοινωνική ενσυναίσθηση  για τα… βάσανα των Ελλήνων στα χέρια του δεξιού Μητσοτάκη υποχρεώθηκε το ‘22 και το ‘23 να αγοράσει δυο αυτοκίνητα πληρώνοντας σχεδόν 350 χιλιάδες δολάρια! Τότε που η δεξιά κυβέρνηση φορολογούσε τα υπερκέρδη στις εταιρίες ενέργειας και τα διυλιστήρια για να στηρίξει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και έδινε τα passes που ενοχλούν ξαφνικά τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ.

Την Κυριακή θα διαπιστώσουμε το επίπεδο των αντισωμάτων που διατηρεί η κοινωνία στην αλαζονεία του λαϊκισμού, που εκφράζει ο Στ. Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά όχι μόνον αυτοί.

Δεν είναι επιτρεπτός ο εφησυχασμός στο μέτωπο που κάποτε βαφτίστηκε «αντι – σύριζα» αλλά ενσαρκώνει τη διαρκή μάχη κατά του ασύδοτου λαϊκισμού που πληρώθηκε πανάκριβα από τη χώρα.

Υ.Γ. Ούτε ομοφοβία ούτε bullying είναι η συζήτηση για το Πόθεν Έσχες, που άνοιξε με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Τον αξιοπρεπή και γλυκύτατο Τάιλερ Μάκμπεθ εκθέτει στην τοξικότητα, αποκλειστικά ο σύζυγος του που τον αντιμετωπίζει και ως ασπίδα και ως δόρυ. Χτυπώντας στα αντανακλαστικά και τη συσπείρωση της gay κοινότητας.

Πηγή: liberal.gr