Κι εκείνος…δεν απαντάει…

Αφού, λοιπόν, ήρθε στο φως το υπογεγραμμένο «ιδιωτικό συμφωνητικό» μεταξύ Καμπάκα και Αδαμάκη, στέλνω επιστολή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και ρωτάω αν εκτελέστηκε η απόφαση 196 του δημοτικού συμβουλίου. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…

Απευθύνομαι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής καταθέτοντας όλα τα παραστατικά και ζητάω να τηρηθούν τα νόμιμα. Η ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. Αυτό λέει ο Κώδικας των Δήμων.

Αφού, λοιπόν, έχουμε πάρει μια γεύση για τον τρόπο που οι τοποτηρητές της ΠΑΣΟΚικής «σαπίλας» (κατά Βενιζέλο) αντιμετωπίζουν τους πολίτες, εισπράττουμε την εξευτελιστική ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ περιφρόνηση στις αρχές και τους νόμους: ο «Μέγας Μάγειστρος» της Καισαριανής ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ στην Περιφέρεια!!!

 

Μετά την παρέλευση τριών μηνών απευθύνομαι εκ νέου στην Περιφέρεια, η οποία στέλνει δεύτερη επιστολή και ζητάει εξηγήσεις! Μάταιο… Αηδιασμένοι οι αρμόδιοι από τους «τσαμπουκάδες» της φακής, οι οποίοι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο και να διασωθούν από τις δαγκάνες της δικαιοσύνης, με προτρέπουν να απευθυνθώ όπου αλλού νομίζω ότι θα βρω άκρη..!

Καταφεύγω, λοιπόν, στον Συνήγορο του Πολίτη. Περιμένω. Το επόμενο βήμα θα είναι η αστική και ποινική δικαιοσύνη. Είναι πολλά μαζεμένα…

Στη συνέχεια θα διαβάσετε την καταγγελία κατά του δημάρχου Καισαριανής κ. Καμπάκα για παράβαση καθήκοντος.