ΠΛΗΡΗΣ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ όσων γράψαμε
για τις αποφάσεις “μαϊμούδες”!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

απάτη θηλυκό: 1. παραπλανητική πράξη με σκοπό την δυσανάλογη ωφέλεια. 2. (νομικός όρος) ποινικό αδίκημα κατά το οποίο κάποιος αποσπά ξένη περιουσία για να ωφεληθεί ο ίδιος ή τρίτοι. 3. (μεταφορικά) ψέμα, πλάνη. 4. (συνεκδοχικά) αυτός που κάνει απάτες, ο απατεώνας.

εξαπατώ (παθητική φωνή: εξαπατώμαι): ξεγελώ με πονηριά κάποιον εκμεταλλευόμενος την αφέλεια ή την ευπιστία του και (ενδεχομένως) παρανομώντας.

                 Πηγή: el.wiktionary.org

Χειρότερο όλων κοντεύει να καταντήσει (γιατί περί καταντήματος πρόκειται…) το δημοτικό συμβούλιο Καισαριανής, έτσι όπως λειτουργεί. Το “κουκουέδικο” (κατά Νίκο Ζαχαριάδη) σύστημα διοίκησης ακολουθεί την πεπατημένη ομοειδών, δικών του και “ξένων”, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ πρακτικών προηγούμενων χρόνων, εκδίδοντας παράνομες και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ αποφάσεις..! Μία τέτοια απόφαση είναι και η 223/2017 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, για την οποία προσέφυγα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Και τι έγινε στη συνέχεια; Διαβάστε και “θαυμάστε” ή “δοξάστε” και άλλες, πλην ΣΥΡΙΖΑ, “αριστερές” πρακτικές και μάλιστα του… ΚΚΕ!!! Ναι, του ΚΚΕ!!! Φαίνεται ότι έχει πεταχτεί στα σκουπίδια το παλιό σύνθημα “τιμημένο ΚΚΕ”…

Στις 20.10.2017 έκανα προσφυγή στην ΑΔΑ ζητώντας την ακύρωση της 223/16.10.2017 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Καισαριανής. Όπως είχα γράψει τότε, με τίτλο «ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ κατασκευάζονται στον δήμο Καισαριανής;» η συγκεκριμένη απόφαση «βρώμαγε από μακριά» ότι ήταν ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ, «μαϊμού», ΨΕΥΤΙΚΗ, πιθανόν μπορούσε να χαρακτηριστεί και ΠΛΑΣΤΗ…

Στις 24.1.2018 πηγαίνω επί τόπου στην ΑΔΑ για να δω πού βρίσκεται η υπόθεση, αλλά και να καταθέσω άλλη μία προσφυγή για την υπόθεση της ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ απόφασης, που αφορά την οδό Άρη Βελουχιώτη. Εκεί, λοιπόν, μαθαίνω ότι η προσφυγή μου δεν έχει εκδικαστεί επί της ουσίας, γιατί η υπάλληλος που την είχε χρεωθεί αρρώστησε και έτσι πέρασε άπρακτο το δίμηνο που ορίζει ο νόμος και, άρα, η απόφαση ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ότι έχει απορριφθεί. «ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ». Έχω, όμως, δικαίωμα να κάνω προσφυγή στην επιτροπή του άρθρου 152.

Επιτόπου, στις 24.1.2018, κάνω αίτηση να πάρω στα χέρια μου την απάντηση (ΑΝ υπάρχει) του δήμου Καισαριανής επί της προσφυγής μου. Δύο μέρες μετά,στις  24.1.2018, η Αποκεντρωμένη μου στέλνει, μέσω του δήμου, το σκεπτικό της απορριπτικής απόφασης λόγω παρέλευσης διμήνου. Τη βλέπετε από κάτω:

Τότε, λοιπόν, το «κουκουέδικο» καταλαβαίνει ότι πράγματι έχω κάνει προσφυγή στην ΑΔΑ και θα ρεζιλευτεί μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο, αφού θα αποκαλυφθεί και επίσημα ότι παράγει και χρησιμοποιεί αποφάσεις-μαϊμούδες. Και τι κάνει; Στις 30.1.2018, όπως βλέπετε στην κορυφή, φέρνει για λήψη απόφασης την «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ» της ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗΣ «μαϊμουδένιας» απόφασης, την οποία είχα προσβάλει!!! Αλλά δεν έχουν το θάρρος να πουν ότι είναι η ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!! Προφανώς τα παντελόνια κάποιοι τα φοράνε ως μέσο προφύλαξης από το κρύο… Για να ζητήσουν μια συγνώμη από τους πολίτες δεν το συζητάμε… Είναι πολύ βαρύ για τα κυβικά τους… Προσπαθούν, λοιπόν, να το αποσιωπήσουν… Αλλά δεν μπορούν. Σήμερα το πρωί η Διαύγεια τους ξεμπροστιάζει… Αυτό που πέτυχαν είναι ότι στη θέση τής “μαϊμούς” έβγαλαν μια απόφαση γνήσια, από υπαρκτό δημοτικό συμβούλιο και όχι ανύπαρκτο, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν χωρίς να διατρέχουν τον κίνδυνο να καθίσουν στο σκαμνί.

Η πανηγυρική αποκάλυψη και ΑΠΟΔΕΙΞΗ της παραγωγής ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ από το δημοτικό συμβούλιο του ΚΚΕ μου ανοίγει τον δρόμο για να καταθέσω προσφυγή ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις αποφάσεις για τις οποίες έχω ενδείξεις ότι είναι ψεύτικες. Μέσα στις οποίες περιλαμβάνονται και κάποιες που αφορούν προμήθειες. Και μάλιστα προμήθειες μεγάλων χρηματικών ποσών.

Φυσικά, θα επανέλθω μόλις πάρω στα χέρια μου την απάντηση (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) του δήμου Καισαριανής επί της προσφυγής μου. Όπως θα σας ενημερώσω και για την εξέλιξη της προσφυγής μου για τη μη εκτέλεση της απόφασης που αφορά την οδό Άρη Βελουχιώτη.

Να μην ξεχάσω να δώσω, για άλλη μια φορά, «συγχαρητήρια» στους κομματικούς «ινστρούχτορες» του Περισσού για την «αποδοτική» εργασία των εκλεκτών τους… Αποδοτική, χωρίς εισαγωγικά, στην παραγωγή ΨΕΥΤΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ αποφάσεων, σε βάρος, πάντα, του κόσμου που ξεγελάστηκε και ψήφισε τους συνδυασμούς τους…

 

ΥΓ: Βέβαια, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη και η συμμετοχή στη συμπαιγνία ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΕΚΟΥΣΙΑ συμμετείχαν στην παραγωγή των αποφάσεων. ΟΛΟΙ αυτοί κάποιο λόγο θα είχαν για να πουν το “ναι” και να συμμετάσχουν στην καραμπινάτη παρανομία. Τους λόγους του καθενός δεν τους ξέρουμε. Αλλά, επειδή οι δημοτικές πλησιάζουν, ας έχουν στο μυαλό τους ότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ θα βγουν και θα ξαναβγούν στην επιφάνεια και θα ψαχτούν.