ΓΙΑΤΙ "ΤΙΜΗΘΗΚΕ" Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;


Σήμερα φτάνουμε σε ένα άλλο «κομβικό» σημείο για την υπόθεση των χαμένων χρημάτων από το δημόσιο ταμείο, λόγω της «απλοχεριά» των δημοτικών δήθεν «υπεύθυνων»: στον Φεβρουάριο του 2008. Τότε άρχισαν να μετατρέπονται σε ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οι υπόνοιες για συμπαιγνία της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον ιδιοκτήτη της ανώνυμης εταιρίας.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι, μετά από λίγο καιρό, ο σημερινός δήμαρχος τιμήθηκε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ..! Δεν μάθαμε γιατί ακριβώς τιμήθηκε, αλλά τιμήθηκε… σε δημόσια τελετή, στην πρωτοχρονιάτικη πίττα της ανώνυμης εταιρίας..! Άρα, ό,τι θα διαβάσετε στις επόμενες συνέχειες, προφανώς είναι άρρηκτα δεμένο με τη «βράβευση»…

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2008, λοιπόν, έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα των απαιτήσεων που είχε προβάλει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ από τον Σεπτέμβριο. Τι ζητάει; «Ψιλοπράγματα»:

  • «Παραχώρηση γηπέδου και έλεγχος στις δύο κεντρικές εισόδους».
  • «Παραχώρηση πάρκινγκ γηπέδου προς εκμετάλλευση».
  • «Απόδοση ποσού 12.500 ευρώ τα οποία εδόθησαν εις το ΙΚΑ για περιουσιακό στοιχείο του δήμου».
  • «Το δημοτικό συμβούλιο να ορίσει δύο άτομα τα οποία θα μετέχουν στην επιτροπή ολοκλήρωσης της βόρειας εξέδρας».  

Παίρνει, λοιπόν, τον λόγο ο κ. ιδιοκτήτης και… αρχίζει το θέατρο: τώρα ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ, τον οποίο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, πλήρωνε ο δήμος!!! Τώρα ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ για εκμετάλλευση!!!

Μόλις τελειώνει τα «θέλω» ο κ. ιδιοκτήτης, πέφτει σαν κεραυνός η ΕΓΓΡΑΦΗ «καταγγελία» της τότε προέδρου του Δ.Σ. του σταδίου:

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα… Διαβάστε προσεκτικά κάποια «λεπτά σημεία» από τα αναφερόμενα στην καταγγελία:

  1. Η «καταγγελία» αφορά MONO το διάστημα 2001 – 2002.
  2. «Για το 2003 ως και τον Ιούνιο του 2004 δεν έχω οικονομικά στοιχεία εκκαθαριστικών των αγώνων και δεν γνωρίζω τι έπρεπε να αποδώσει η ΠΑΕ στο νομικό πρόσωπο».

«Εντελώς συμπτωματικά», φαντάζομαι, το 2001-2002 είναι η διοίκηση Κατημερτζή και στοιχεία υπάρχουν. Το 2003-2004 είναι διοίκηση Μπαρτσώκα – Τζόκα και στοιχεία δεν υπάρχουν!!!

Γίνεται αναφορά ΜΟΝΟ σε εκκαθαρίσεις των αγώνων, δηλαδή το πιο μικρό οικονομικό μέγεθος από αυτά που δικαιούται να εισπράξει το στάδιο. Για το διάστημα Σεπτέμβρης 2004 έως τον Ιούνιο 2007 βγαίνει οφειλή της ΠΑΕ 18.672 ευρώ. Για τα ενοίκια των μαγαζιών βγαίνει οφειλή 12.400 ευρώ. ΣΥΝΟΛΟ 31.000 ευρώ. Για τα ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ και τα ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ δικαιώματα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ οφειλής. ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2003; «Εντελώς συμπτωματικά», φαντάζομαι, αυτές οι απαιτήσεις του σταδίου ΔΕΝ αναφέρονται. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ..!

Το θέατρο μόλις αρχίζει… Η δημοτική αρχή παρουσιάζει τις απαντήσεις της στα αιτήματα του ιδιοκτήτη της ΑΕ. Η παράταξη Καμπάκα αρχίζει να… παίζει μπάλα… Τι επιδιώκει; ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕ σε όσα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο!!!


Δεν είναι τυχαία η τοποθέτηση. ΟΧΙ. Σ’ αυτό το μοτίβο θα κυλήσει ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ δημοτικό συμβούλιο η θέση της τότε αντιπολίτευσης: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΓΙΑ ΟΣΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ..!!!!

Σημειώστε ότι ο δημοτικός σύμβουλος που κάνει την τοποθέτηση αυτή, είναι ο ίδιος που τον Σεπτέμβρη του 2007,  δηλαδή πέντε μήνες πριν, είχε μιλήσει για τα 7-8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ!!! Τώρα ανέλαβε τον ρόλο της εμπροσθοφυλακής για να μην αποφασίσει τίποτα το δημοτικό συμβούλιο ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ!!!

Ούτε συνεταίροι του ιδιοκτήτη να ήταν… Ούτε μέτοχοι της ΠΑΕ να ήταν…

Ζητάνε, λοιπόν, και πετυχαίνουν αναβολή της συζήτησης γιατί, είπαν ότι ήθελαν να «μελετήσουν» τις ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ..!

Τώρα, αν εσείς νομίζετε ότι ένα δημοτικό συμβούλιο ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, μάλλον κάνετε λάθος..! Σύμφωνα με τις ιδέες κάποιων «φωστήρων», με προθέσεις που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν "ανιδιοτελείς", το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να συμμορφώνεται με τις ΔΙΑΤΑΓΕΣ και τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ των ιδιοκτητών μιας ανώνυμης εταιρίας, η οποία, επειδή είναι ποδοσφαιρική, ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΣΥΛΙΑΣ και προσφέρει ΕΧΕΓΓΥΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ από τους ιέρακες της ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ και της ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

Αυτά που διαβάσατε σήμερα είναι μόνο μια πρόγευση της «μαγειρικής» συνταγής για το ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ και την ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ… Η συζήτηση αναβάλλεται για τις 25 του ίδιου μήνα. Εκεί θα βγουν τα «μεγάλα πιστόλια»!

Εκείνη την ημέρα η τότε αξιωματική αντιπολίτευση, έβαλε την οριστική ταφόπλακα στην απαίτηση για διαφανή λειτουργία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ σταδίου.

ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, το δημοτικό συμβούλιο ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ!!! Το ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ «ΚΟΓΚΛΑΒΙΟ» ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!! Θέμα δημοτικού σταδίου ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ στο δημοτικό συμβούλιο!!! Μόνο «από σπόντα», από μια «αφελή» ερώτηση του κ. Αγκαβανάκη μάθαμε το παρασκήνιο της ντροπής!!!

Το πόσο μελετημένες ήταν ΟΛΕΣ οι κινήσεις τους από τότε, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ με τα κατά συρροήν ΠΑΡΑΝΟΜΑ «ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ» που υπέγραψε ο δήμαρχος Καισαριανής ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ..!


Το κράτος είναι ο μεγαλύτερος «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ»!

Παρά λίγο να το ξεχάσω… Για δείτε εδώ, σας παρακαλώ, πως το ΚΡΑΤΟΣ αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ», αφού αβαντάρει με τις αποφάσεις του τους κάθε λογής "αεριτζήδες" αλλά και τους επίορκους "άρχοντες": το τελευταίο αίτημα της ΠΑΕ ήταν να οριστούν άνθρωποι του δήμου για την παρακολούθηση των έργων της βόρειας εξέδρας. Παρακαλώ δείτε το σημείο που λέει ότι «αύριο θα γίνει η εκταμίευση των χρημάτων» και παρακολουθήστε τη συνέχεια.
 


Και τώρα, πάρτε βαθειά ανάσα και διαβάστε τον διάλογο του κ. Κατημερτζή με τον ιδιοκτήτη της ανώνυμης εταιρίας:
 


Ανατριχιάσατε; Στη μία λέει «τα λεφτά θα εκταμιευθούν αύριο» και αμέσως μετά λέει «ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΙ»!!! Που «έχουν εκταμιευθεί»;

«Στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ»!!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Έπαιρναν τα λεφτά από τη μία τσέπη, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ, και τα έβαζαν στην άλλη..! Για ποια αιτία έπαιρναν τα λεφτά; ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!

Αυτή ήταν η πρακτική που είχαν επιλέξει οι πρασινογάλαζοι ΚΛΕΦΤΕΣ για να «μπουκώνουν» τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ..!

Καταλάβατε τώρα γιατί γίνονταν όλες αυτές οι «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ» με τη «νομιμότητα» και την «ιστορία» των ομάδων; ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Πως το έλεγε η παλιά διαφήμιση; «ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ»!!!

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και πρόεδρος του "Αιγάλεω" κ. Βίκτωρας Μητρόπουλος πήρε ΕΞΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ στα τέλη της δεκατίας του 1990. για να φτάξει κάγκελα γύρω από τις εξέδρες στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΙΓΑΛΕΩ..! Κάγκελα ορατά δια γυμνού οφθαλμού ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΤΕ!!! Ύστερα από καταγγελίες, ο κ. Μητρόπουλος τραβήχτηκε καμιά δεκαριά χρόνια στα δικαστήρια και μετά από αλλεπάλληλες αναβολές κλπ, κλπ. έφτασε προ του προθάλαμου κάποιου "ευαγούς" ιδρύματος σωφρονισμού… ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ, μέσα σε λίγες μέρες, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΕ, για να γλυτώσει τα χειρότερα. Λίγους μήνες μετά την "παραίτηση", απαλλάχτηκε..! ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ..! 

"Στη χάση και στη φέξη" βρισκόταν κανένας "τρελός" με κάτι… "καρύδια" να, μετά συγχωρήσεως, και τους έτριβε στα μούτρα τις λαμογιές τους. Ένας από αυτούς τους ελάχιστους και ο δήμαρχος της Καβάλας, ο οποίος, πριν από τέσσερα χρόνια, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ να υπογράψει για ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ  από την Γενική Γραμματεία ΑΘλητισμού, για να γίνουν έργα στο στάδιο της Καβάλας, όταν είχε ανέβει η "Καβάλα" στην Α' Εθνική! "Εγώ δεν υπογράφω για να πάρεις εσύ λεφτά. Αν θέλουν να τα δώσουν στον δήμο. Αλλιώς εμείς μπορούμε να διαθέσουμε όσα έχουμε για κάποιες βελτιώσεις του γηπέδου. Αν θέλεις κι άλλα, φτιάξτα μόνος σου. Αν δεν σου αρέσει, πήγαινε να παίξεις όπου θέλεις"!!!

Το όνομα του δημάρχου: Κώστας Σιμιτσής. ΑΞΙΟΣ!

Α, για να μην το ξεχάσω… Ο ιδιοκτήτης της ανώνυμης εταιρίας η οποία, μέσω του "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ", εισέπραττε τα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ή "ΕΡΓΑ" του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ σταδίου Καισαριανής, ΗΤΑΝ ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΕ!!!

Καλή σας νύχτα…