Διαβάστε στην επίσημη έκθεση πώς ο ιερός χώρος
του Σκοπευτηρίου μετατράπηκε σε “ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ”
για να ξεπουληθεί στη Μ.Κ.Ο. ΕΠΕΚΑ..!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Πρέπει να δούμε διεξοδικά, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της, ΑΝ και ΠΟΣΟ είναι χρήσιμη στην Καισαριανή η «ανεξάρτητη» παράταξη η οποία ικετεύει τα κόμματα να την βάλουν υπό την σκέπη της. Απαραίτητα, όμως, πρέπει επίσης να δούμε (θεωρητικά προς το παρόν, αλλά με βάσιμες υποθέσεις εργασίας) ΑΝ και ΠΟΣΟ είναι χρήσιμη η δημιουργία ενός «συνεργατικού μετώπου που θα φέρει τον Δήμο Καισαριανής σε προοδευτική κατεύθυνση», αφού η χρησιμότητα ή μη εξαρτάται από το ποιόν των μελών του «μετώπου». ΑΝ, δηλαδή, έχουν την «έξωθεν καλή μαρτυρία» ή τον «πρότερο έντιμο βίο» για να «φέρει τον Δήμο Καισαριανής σε προοδευτική κατεύθυνση».

Όπως δείχνουν τα μέχρι σήμερα γεγονότα, η συντριπτική πλειοψηφία (αν όχι το σύνολο) των κομματικών ή μη παρατάξεων που έχουν κυβερνήσει την Καισαριανή την τελευταία δεκαετία, είναι «βουτηγμένες στην αμαρτία»… Είτε «ενεργητικά», είτε «παθητικά», δια της σιωπής τους… Συμπεριλαμβανομένης, ΦΥΣΙΚΑ, της «ανεξάρτητης»… Η οποία, τα έξι περίπου χρόνια που συμμετέχει στα κοινά, έχει δώσει απτά δείγματα συμπεριφοράς. Ένα από τα δείγματα ήταν η περίπτωση του «Μανωλίδη», για την οποία διαβάσατε στο προηγούμενο κομμάτι. Φυσικά, επειδή η «ανεξάρτητη» παράταξη δεν έχει ασκήσει εξουσία (εκτός της προεδρίας του «Μανωλίδη»), οι ευθύνες της αφορούν την πλήρη συγκάλυψη ΟΛΩΝ των αποφάσεων και ενεργειών που στρέφονταν κατά των πολιτών της Καισαριανής.

Κορωνίδα όλων το Δημοτικό στάδιο. Για την οικονομική διαχείριση του οποίου είχαν κληθεί όλες οι παρατάξεις από εμένα, ΕΓΓΡΑΦΩΣ, να ζητήσουν τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Αλλά… κώφευσαν.

Έπεται, αν και πρώτο σε σπουδαιότητα και συμβολισμό, το θέμα της εκχώρησης των κοινωνικών δομών της πόλης στη ΜΚΟ ΕΠΕΚΑ. Μέσα σ’ αυτές και ο χώρος του Σκοπευτηρίου, ο οποίος παραχωρήθηκε από τον πασόκο κοτζαμπάση ως «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ»!!!


Τρίτο το ζήτημα των «300 μεροκάματων» που πληρώθηκαν από τα λεφτά του δήμου σε ημέτερους, για «έργα» τα οποία δεν είχε εγκρίνει κανένας (τυπικά εγκρίθηκαν εκ των υστέρων) και τα οποία «έργα» δεν είδε ποτέ κανένας!!! Υποτίθεται ότι έγιναν το καλοκαίρι. (Προφανώς τότε που όλοι οι πάμπλουτοι Καισαριανιώτες είχαν πάει στις βίλες τους στις Κάνες για διακοπές…).

Τέταρτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα με τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες που πρόσφερε η ΜΚΟ ΕΠΕΚΑ στους δικαιούχους, οι οποίες καταγράφονται αναλυτικά στην έκθεση ελέγχου του υπουργείου Εργασίας που βλέπετε παραπάνω.

Τελευταίο, χρονολογικά, όχι σε σημασία, το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ζήτημα της ΑΡΝΗΣΗΣ της «ανεξάρτητης» παράταξης να υπερψηφίσει την απελευθέρωση του χώρου του Σκοπευτηρίου από τους ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ «καλλιεργητές», που έφερε η σημερινή διοίκηση. Η «ανεξάρτητη» παράταξη τάχθηκε με το μέρος των καταπατητών και όχι των πολιτών που ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ και την εμπιστεύθηκαν στις εκλογές. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας το βλέπετε στην κορυφή.

Το «κερασάκι στην τούρτα» της διαπλεκόμενης και ύποπτης συμπεριφοράς της «ανεξάρτητης» παράταξης ήταν η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ που πρόσφερε στην πασοκική τριανδρία, συμμετέχοντας αντ’ αυτής στην Οικονομική Επιτροπή!!! Όπως θα δείτε στην αναλυτική κατάσταση που παρατίθεται, υπάρχουν αποφάσεις ακυρωμένες από την Περιφέρεια, τις οποίες έχει ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ η «ανεξάρτητη» παράταξη..! Διαβάστε το κομμάτι, θα γίνετε σίγουρα σοφότεροι για τις πρακτικές και τις ΥΠΟΠΤΕΣ συμπεριφορές κάποιων που έχουν ζητήσει και έχουν πάρει την ψήφο ΜΑΣ.

Διαβάστε τι έγινε στην Οικονομική Επιτροπή, σε όλες τις συνεδριάσεις του 2015 και στις 16 πρώτες συνεδριάσεις του 2016.

Επανέρχομαι σύντομα.