Από τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2020 ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ανα-
γνωρίσει την παρανομία και έχει δεσμευτεί ότι «στο επόμενο-
χρονικό διάστημα θα προβούμεσε όλες τις νόμιμες δια-
δικασίες για την τακτοποίηση του θέματος»!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Αυτό που προκαλεί απορίες στη συγκεκριμένη παρανομία είναι ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ κάποιων αδρά και προκαταβολικά αμειβόμενων από το ταμείο της ΚΕΔΗΚ, οι οποίοι αποτελούν δήθεν θεματοφύλακες της νομιμότητας. Και έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να ζητάνε επιπλέον λεφτά από το ταμείο του δήμου, το ταμείο των πολιτών δηλαδή, όταν δέχονται την ΠΑΡΑΝΟΜΗ συμμετοχή στο Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚ ανθρώπων οι οποίοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ συμμετοχής!!! Φυσικά, η πολιτική ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου στον δήμαρχο της Καισαριανής, ο οποίος έχει λάβει γνώση του θέματος από εμένα εγγράφως εδώ και πολλούς μήνες. Αλλά και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος είναι ο φυσικός αυτουργός της παράνομης τοποθέτησης του συνδικαλιστή στο Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚ.

Όπως ίσως θυμάστε, η υπόθεση αφορά την τοποθέτηση του προέδρου του συλλόγου εργαζόμενων του δήμου Καισαριανής στο Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚ, κατά παράβαση όσων αναφέρονται στους σχετικούς νόμους.  

Φυσικά, αυτή η τοποθέτηση ανάγεται στις πρακτικές του ΚΚΕ και των καθοδηγούμενων από αυτό «δημόσιων παραγόντων» για την πλήρη άλωση κάθε δημόσιου οργάνου διοίκησης των δήμων μέσα από τις επιτροπές, τους συλλόγους κλπ. κλπ.

Έτσι λοιπόν και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καισαριανής με θέμα τον ορισμό του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚ, στους διορισμένους βρέθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζόμενων του δήμου Καισαριανής, συνδικαλιστής του ΚΚΕ, παρά το ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!

Φυσικά απευθύνθηκα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, βασικό υπεύθυνο για τη διάπραξη της παρανομίας. Με τα πολλά, μετά από αρκετές καθυστερήσεις, αφού προσέφυγα στον κ. δήμαρχο Καισαριανής, πήρα την απάντηση που βλέπετε από κάτω:

 

 

Προφανώς, το «επόμενο χρονικό διάστημα» φαίνεται ότι δεν έχει έρθει ακόμα αν και έχουν περάσει ΔΕΚΑ (10) μήνες… Κι έτσι το Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚ, εξακολουθεί να παίρνει ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αποφάσεις από ένα ΠΑΡΑΝΟΜΑ διορισμένο μέλος του Δ.Σ.!!!  Παράνομες αποφάσεις που αφορούν τη διαχείριση ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ..!

Και, βέβαια, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αποδώσουμε τα "εύσημα" στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, με προεδρεύοντα τον κ. δήμαρχο Καισαριανής, η οποία επιτροπή ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚ!!!

 

Διαβάστε την απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚ.