Τέσσερα "ερασιτεχνικά σωματεία" – επιχειρήσεις – "ακαδημίες" στρέφονται
κατά του εκμεταλλευτή του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ σταδίου, που τους ανταγωνίζεται!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Βρε τι βλέπουν τα μάτια μας και τι ακούν τ’ αφτιά μας… Διαβάζουμε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Καισαριανής την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Ποια είναι η «μεγάλη ΠΑΕ»; Έλα ντε… Από όσα έχουν διαρρεύσει εδώ και πολύ καιρό, είναι ο Ολυμπιακός. Και γιατί δεν λένε το όνομά του; Έλα ντε… Υπάρχει «σχολή» του Ολυμπιακού στην Καισαριανή; Υπάρχει, λέει η ίδια η μη κατονομαζόμενη ούτε από τον δήμο Καισαριανής ΠΑΕ!!!  

 

 

Ο δήμος Καισαριανής τι μας λέει; Μας λέει σήμερα, δια του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου (αλήθεια, τι δουλειά έχει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου σε θέματα ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ δημόσιων αθλητικών χώρων;)  ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για όσα συμβαίνουν στην Καισαριανή και γι’ αυτό προτάσσει την «έγγραφη διαμαρτυρία» των υπόλοιπων «αθλητικών σωματείων» – επιχειρήσεων – ακαδημιών»… Και γιατί διαμαρτύρονται τα «αθλητικά σωματεία» – ακαδημίες – επιχειρήσεις; Διαμαρτύρονται γιατί ο επί δεκαοκτώ σχεδόν χρόνια εκμεταλλευτής του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ σταδίου… τους παίρνει τους πελάτες!!!

Διαβάστε στην κορυφή της σελίδας μέρος της επιστολής που έστειλαν τα «αθλητικά σωματεία» – επιχειρήσεις – ακαδημίες στο δημοτικό συμβούλιο στις 10 Οκτωβρίου 2019.

 

ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ…

Αυτά όλα βέβαια τα θεοσκότεινα «αλισβερίσια» έχουν ως πηγή του κακού την πλήρη αδιαφάνεια που επικρατεί στις σχέσεις δήμου – σωματείων εδώ και πολλά χρόνια. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει ΠΟΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ έχει στη διάθεσή του κάθε σωματείο για να «καλλιεργεί» τις «ακαδημίες – επιχειρήσεις» και να εισπράττει πενηντάρικα κάθε μήνα.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει ΓΙΑΤΙ τα παιδιά της Καισαριανής δεν έχουν κάποια γήπεδα στη διάθεσή τους για να παίζουν μπάλα χωρίς να πληρώνουν.  

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ για τη διάθεση των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ γηπέδων στα «αθλητικά σωματεία» – επιχειρήσεις – ακαδημίες. Γιατί ασφαλώς και δεν είναι τιμητικό για μια περιοχή που λέει ότι είναι «αθλητομάνα» να έχει πέντε σωματεία ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΤΑΤΕΣ και ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ κατηγορίες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ΚΑΝΕΝΑ στις εθνικές κατηγορίες…  

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ έχουν παραχωρηθεί γραφεία σε μια τέτοια επιχείρηση – ακαδημία στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ στάδιο Καισαριανής, κάτι που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ από τον νόμο 2725/1999. Το ίδιο έχει συμβεί και με την καταγγελλόμενη σήμερα "ακαδημία – επιχείρηση", η οποία έχει στη διάθεσή της ένα ΓΩΝΙΑΚΟ ΚΤΙΣΜΑ, κάτω από τη βορεινή εξέδρα, το οποίο κάποτε είχε χρησιμοποιηθεί και ως αίθουσα διδασκαλίας για τη "δια βίου μάθηση"… 

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει με ποιο ΝΟΜΙΚΟ καθεστώς  εκμεταλλεύεται μια «ακαδημία – επιχείρηση» τα δύο γήπεδα 5χ5 μέσα στο Σκοπευτήριο. Κάποτε ο επιχειρηματίας που τα εκμεταλλεύεται είχε πει στο δημοτικό συμβούλιο, επί δημάρχου ΠΑΣΟΚ, ότι έχει συμβόλαιο με τη Σκοπευτική. Σήμερα Σκοπευτική δεν υπάρχει. Τα γήπεδα ποιός τα διαχειρίζεται; Ο δήμος εισπράττει τίποτα από τη δημόσια περιουσία;

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ στην Καισαριανή..! ΤΙΠΟΤΑ!!!  

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πολίτες πληρώνουν κάθε τρεις και λίγο για τη συντήρηση του χόρτου στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ στάδιο. Σ’ αυτό το στάδιο από το οποίο είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ!!!

Έχω στείλει ήδη πρωτοκολλημένη επιστολή στον αρμόδιο για θέματα αθλητισμού αντιδήμαρχο, ζητώντας πληροφόρηση για όλα αυτά τα θέματα ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. Περιμένω να εξαντληθεί η νόμιμη προθεσμία για να πάρω (ΑΝ πάρω) απάντηση και θα επανέλθω.