Υπάρχει λόγος που δεν εκτελείται η απόφαση Δημ.
Συμβουλίου Καισαριανής του 2014 που διατάσσει την
κατεδάφιση των ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ και την απόδοση
στους πολίτες του ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ χώρου;


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά την επικύρωση από το δημοτικό συμβούλιο της απόφασης της Ε.Π.Ζ. της διοίκησης Κοντόσταυλου για την κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών στο Ο.Τ. 9, τα αυθαίρετα “κλείνουν το μάτι” συνωμοτικά στους “ιεραρχικά αρμόδιους” της δημοτικής αρχής του ΚΚΕ… Και “κλείνουν το μάτι” για να υπενθυμίσουν ή/και να ανανεώσουν τους “δεσμούς” εαυτών και αλλήλων… Βλέπετε, οι προεκλογικές “στιγμές δόξας” του 2014, όταν οι υποψήφιοι του Περισσού διοργάνωσαν (τουλάχιστον μία) εκδηλώσεις στο κατάστημα που τότε χρησιμοποιούσε και αυτά τα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ για να σερβίρει σε τραπεζοκαθίσματα (ενώ σήμερα ο κοινόχρηστος χώρος χρησιμοποιείται ως αποθήκη…) είναι νωπές και δημιουργούν συνειρμούς συνεργασιών και εξαρτήσεων.


Αυτές οι ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ είναι στην αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος:


Απορίας άξιο λοιπόν είναι το γιατί καμία από τις δύο συναρμόδιες Διευθύνσεις δεν έχει ενδιαφερθεί για την εκτέλεση της απόφασης του… 2014..! Η οποία απόφαση 205/1.10.2014 λέει ότι:Για να φτιαχτούν αυτά τα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ (και πολλά άλλα στο ίδιο σημείο) και για να ολοκληρωθεί η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ κτίσματος επί θητείας της σημερινής διοίκησης του ΚΚΕ, ασφαλώς κάποιοι έχουν «συνεργαστεί» και έχουν συμπράξει, δια της ενεργού συμμετοχής ή διά της απραξίας τους… Κάποιοι υπάλληλοι ή/και κάποιοι «ιεραρχικά αρμόδιοι». Να είναι αυτοί που «φιλοξενήθηκαν» στο κατάστημα; Να είναι κάποιοι άλλοι; «Άγνωστο». Τα γνωστά είναι οι αψευδείς μαρτυρίες που προσφέρουν οι φωτογραφίες και οι προαναγγελίες της εκδήλωσης. Δείτε την προαναγγελίας από το 902.gr και στο συνημμένο κείμενο θα δείτε τη συλλογή από τις φωτογραφίες:


Α, και για να μην το ξεχάσω: έχω δημοσιεύσει έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας, με βούλα και υπογραφές, το οποίο μιλάει για… τεντόπανα!!! Εδώ που βλέπετε να ορθώνονται οι σιδερένιες κατασκευές με τις τζαμαρίες!!! Τεντόπανα… Άρα, από τα τεντόπανα μέχρι την κατασκευή των σιδηροκατασκευών έχει διανυθεί χρόνος και… «συνεργασία». Ή και «τύφλωση» κάποιων υπαλλήλων ή/και «ιεραρχικά αρμόδιων»… Τι λέτε, κύριε «εντεταλμένε σύμβουλε»; Αξίζει να το δείτε το ζήτημα; Έστω και ύστερα από ΤΡΙΑ χρόνια;

Επειδή οι πάσης φύσης «ιεραρχικά αρμόδιοι» ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠ’ ΑΠΕΙΡΟΝ, διαβάστε τι έγραφα στις 3 Απριλίου 2015 για το θέμα των αυθαίρετων κατασκευών, στις οποίες έκανε εκδήλωση η Λαϊκή Συσπείρωση!!! Εδώ θα βρείτε και τις φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Θα επανέλθω.