Τα τοπικά “παραρτήματα” του Περισσού πατρονάρουν
τον κοινωνικά αφερέγγυο Τσίπρα ότι ΔΗΘΕΝ
παρέδωσε το Σκοπευτήριο στον δήμο!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Τι να πει κανείς με όλους αυτούς που «αναρωτιούνται» γιατί δεν μπορούν να ξεπεράσουν το 5-6% στην κοινωνική αποδοχή; Πώς να εξηγήσει κανείς τις συμπεριφορές των «παραρτημάτων» του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, τα οποία συμπορεύονται με τις αερολογίες του Τσίπρα, τις οποίες ο κ. Ρακιντζής χαρακτήρισε «αντισυνταγματικές»; Απλά, δεν εξηγούνται από τους «κοινούς θνητούς»… Παρ’ όλα αυτά, οι κατά τόπους κομματικοί «ινστρούχτορες» του ΚΚΕ το βιολί τους… Προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο, μη διστάζοντας μάλιστα να αποδώσουν στον Τσίπρα και τον Σύριζα εύσημα για πράξεις που δεν υπάρχουν..! Όπως η ΔΗΘΕΝ παράδοση του Σκοπευτηρίου στον δήμο!!!

Αφού, λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα, ο Κουτσούμπας «χαριεντιζόταν» με τον Τσίπρα στην Αμαλιάδα, στα εγκαίνια του μουσείου Μπελογιάννη (φωτό κορυφής), χτες, ένα παράρτημα του Περισσού στην ευρύτερη περιοχή της Καισαριανής μάς «πληροφόρησε» ότι ο Τσίπρας «παρέδωσε το Σκοπευτήριο στον δήμο» κι έτσι «προχωρούν οι διαδικασίες νομιμοποίησης των σχολείων, που συναντούσαν δυσκολίες»..!

Τι να πει κανείς; Απλά, πρέπει να καταλάβουν καλά όλοι όσοι ασχολούνται μαζί τους, κυρίως επειδή είναι εκπαιδευτικοί, αλλά και επειδή ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, κατά τεκμήριο, να διαθέτουν την πρέπουσα φερεγγυότητα λόγου για να διαπαιδαγωγούν τα παιδιά του κόσμου, ότι πάνω απ’ όλα είναι ΠΑΜΕ… Είναι ΠΑΜΕ κι όπου μας βγάλει… ΠΑΜΕ κι ας λέμε στους πολίτες ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι, αρκεί να εξυπηρετεί την προπαγάνδα μας… Αφού, λοιπόν, πάνω απ’ όλα είναι το ΠΑΜΕ, όποιος δεν συμπορεύεται με τέτοιες συμπεριφορές ας τους αφήσει να βολοδέρνουν στα θολά νερά των εκάστοτε «απαιτήσεων»…

Σε ένα νέο κρούσμα προπαγάνδας του Περισσού, χτες, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.ΒΥΡΩΝΑ – ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» απέστειλε τα μέλη του, με κοινοποίηση σε: «Ενώσεις Γονέων, Δήμος Καισ/νής, Α Δ/νση, Σχ. Σύμβουλοι, ΔΟΕ, ΜΜΕ» «ενημερωτική» επιστολή, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και η γενική γραμματέας, στην οποία, εκτός των άλλων, αναφέρεται:

«Παράλληλα μετά και την παράδοση του Σκοπευτηρίου για χρήση από το Δήμο λύθηκε το ιδιοκτησιακό καθεστώς των σχολείων και έτσι προχωρούν οι διαδικασίες νομιμοποίησής τους, που συναντούσαν δυσκολίες».


ΠΡΟΦΑΝΩΣ,
οι άνθρωποι είναι εκτός όπου και χρόνου. Αλλά, επειδή πάντα υπάρχει η πιθανότητα ΑΥΤΟΙ να ξέρουν κάτι παραπάνω και από ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, αλλά και από τον κ. Λέανδρο Ρακιντζή, θα περιμένουμε εναγωνίως ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ τα στοιχεία που συνηγορούν στα όσα προπαγανδίζουν οι εσχάτως εκτιμήσαντες τις «αρετές» του Τσίπρα. Για να μάθουμε κι εμείς, που ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ τους δικηγόρους της ΠΣΕ στον Άρειο Πάγο να καταθέτουν τα έγγραφα της ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ και ΤΑ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΣΚ, τι πραγματικά συμβαίνει…

ΦΥΣΙΚΑ, αν δεν κατατεθούν άμεσα ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, δεν πρόκειται άλλη φορά ν’ ασχοληθώ με τα παραρτήματα του Περισσού.