ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: ο δήμος Καισαριανής έγινε πρωτοπόρος στη φορομπηχτική πολιτική
των μνημονίων, αλλά ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ!!! Στην επιβολή των νέων
τροφείων και την αύξηση των παλιών συναίνεσαν και οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Δευτέρα, 30 Ιουνίου, λίγο μετά το μεσημέρι. Στην ιστοσελίδα του δήμου Καισαριανής αναρτάται «ανακοίνωση δημάρχου». Το περιεχόμενο και το ύφος του στυλ «ΕΓΩ είμαι ο σουλτάνος και αποφασίζω ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει» σε ωθεί να πεις «άλλο ένα πατσαβουρόχαρτο» και να το προσπεράσεις… Δευτέρα, 30 Ιουνίου, λίγο πριν το απόγευμα. Συνεδριάζει το Δ.Σ. του «Μανωλίδη», με την παντελή ΑΠΟΥΣΙΑ των «σωματοφυλάκων» του «δημάρχου».

Η ανακοίνωση

Τι έλεγε η «ανακοίνωση δημάρχου»;

«Μετά από την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής και σύμφωνα με την προσωπική δέσμευσή μου, με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες, σήμερα 30/6, καταβλήθηκαν τα απαιτούμενα χρήματα στο ΝΠΔΔ “Λ. Μανωλίδης” για την άμεση πληρωμή των οφειλών προς τους εργαζόμενους της ΚΟΙΝΣΕΠ.

Επισημαίνω ότι το αντίστοιχο τιμολόγιο εκδόθηκε προ 15ημέρου.

Στο άμεσο χρονικό διάστημα – έτσι όπως έχω υποσχεθεί – θα καταβληθεί στους εργαζόμενους το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό».

  • Ποια είναι η «πρόσφατη»; ΔΕΝ ΛΕΕΙ.
  • Ποιες είναι οι «απόλυτα νόμιμες διαδικασίες»; Αυτές που ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, λοιδορώντας και ειρωνευόμενος την Δέσποινα Παρασκευά; ΑΥΤΕΣ!
  • Ποια είναι τα «απαιτούμενα»; Δεν λέει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, δεν είναι αυτά που έδωσε.
  • Το «υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό» θα πληρωθεί ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΦAΓΗΤΟΥ κλπ.; Δεν λέει, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ…
  • Και στο τέλος – τέλος, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ “ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ”;

 

Η απόφαση

Τι αποφάσισε το κολοβό Δ.Σ. του «Μανωλίδη» λίγη ώρα μετά την «ανακοίνωση δημάρχου»;

Αποφάσισε να επιβάλει ΝΕΑ χαράτσια στους γονείς και να ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ… Αποφάσισε, επίσης, να πετσοκόψει ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ για να εξοικονομηθούν τα λεφτά που χρειάζονται για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του συνεταιρισμού!!!


Δηλαδή τους εργαζόμενους, ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ο Καμπάκας, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, θα τους πληρώσουν ΤΩΡΑ, που ο Καμπάκας έχασε τις εκλογές, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!


Και καλά να την εισηγηθεί ο Χασάπης αυτή την απόφαση και να την ψηφίσουν οι «δικοί του». Οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, και μάλιστα άνθρωποι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, γιατί την ψήφισαν;

Μπορεί να πουν ότι την ψήφισαν «για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι»… Μπορεί. Από ποια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου απορρέει ότι τους εργαζόμενους ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ; ΚΑΜΙΑ!

 Είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ και πρωτάκουστο, ο δήμος Καισαριανής να γίνεται πρωτοπόρος στην υλοποίηση των μνημονιακών ΔΙΑΤΑΓΩΝ… Πρωτοφανές..! Ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι και δεν έχει καθοριστεί ο αριθμός των παιδιών που θα πάρουν οι σταθμοί, και η Καισαριανή ΒΑΖΕΙ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!!!

 

Και αυτά τα χαράτσια δεν φαίνεται ότι τα βάζουν οι υπηρέτες του Σαμαρά και του Βενιζέλου..! ΟΧΙ..! Φαίνεται ότι τα βάζουν ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, οι οποίοι θα κυβερνήσουν από την πρώτη Σεπτέμβρη, που θα έχει αδειάσει το δημαρχείο ο συρφετός των προθύμων..!


Ακόμα και χτες, η ΚΕΔΕ έλεγε ότι προσπαθεί να βρει ΚΑΙ ΑΛΛΑ κονδύλια, ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ, ή από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, για να μην επιβαρυνθούν, τελικά, οι γονείς. ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ!!! Και το απόγευμα, το «Μανωλίδη» αποφασίζει να βάλει τα ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!!! Θα τρελαθούμε..!

Ακόμη και την παράταση της σύμβασης του συνεταιρισμού οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. «Παρών» και «λευκό» ψήφισαν, όπως διαπιστώνετε στην απόφαση. Και χτες πήγαν στο Δ.Σ. του «Μανωλίδη» και ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ την επιβολή ΝΕΩΝ τροφείων και ΑΥΞΗΣΗ των παλιών!!!

Είναι πλέον φανερό ότι στις πλάτες των πολιτών παίζεται ένα χοντροκομμένο παιχνίδι. Κάποιοι δεν υπολογίζουν τίποτα, μα τίποτα… Οι δύο «αφεντάδες» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ κάποιους ανθρώπους για να επιτύχουν όσα επιδιώκει ο καθένας. Το ζητούμενο είναι ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ…

Θυμηθείτε κάτι: αυτά που υπερψήφισαν χτες, θα τα βρουν μπροστά τους. Οι πολίτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,  αυτούς θα θυμηθούν πρώτους – πρώτους όταν έρθουν τα δύσκολα και αναζητούν τους “φορομπήχτες”.