Χρησιμοποιεί τα ίδια αποτυχημένα τεχνάσματα, που οδήγησαν
σε παραίτηση μέλος του Δ.Σ. του σταδίου το 2008..!


Φύλλο και φτερό έκανε η Περιφέρεια τα εφευρήματα της σημερινής δημοτικής αρχής, η οποία βουλιάζει κάθε μέρα και περισσότερο στα ψέματα που η ίδια επαναλαμβάνει.

Σήμερα πήραμε την επιστολή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής προς τον δήμο Καισαριανής, σε απάντηση όσων έχει επικαλεστεί ο δήμαρχος Καισαριανής για να καλύψει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ παραχώρηση δημόσιας περιουσίας σε ανώνυμη εταιρία για εμπορική εκμετάλλευση!!!

Αποκαλύπτεται από το έγγραφο της Διοίκησης Αττικής, ότι η δημοτική αρχή ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΣΩΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ..!

Όπως θα διαβάσετε στο έγγραφο, ο δήμαρχος Καισαριανής χρησιμοποιεί τα ίδια τεχνάσματα που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν κάποιοι «αρμόδιοι» της προηγούμενης δημοτικής αρχής το 2008 και ΕΙΧΑΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ που είχε οριστεί από την τότε πλειοψηφία, γιατί δεν είχε δεχτεί να συμπράξει στην καραμπινάτη παρανομία..!

Τότε, ο σημερινός δήμαρχος και οι εντεταλμένοι του στο Δ.Σ. του σταδίου, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ στις διεργασίες για να επιτευχθεί η εκχώρηση του σταδίου στην ανώνυμη εταιρία, αλλά ο ίδιος ο σημερινός δήμαρχος ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΙΑ προς επίτευξη του άνομου σκοπού τους.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, έχουν γραφεί στα πρακτικά, έστω και «από σπόντα»..!

Διαβάστε το έγγραφο της Διοίκησης Αττικής. Αύριο θα σας παραθέσουμε αναλυτικά όσα επικαλέστηκε ο δήμαρχος Καισαριανής στο έγγραφο προς τη Διοίκηση Αττικής και ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ στο σύνολό τους.

ΕΛΠΙΖΩ, πραγματικά, να μην έχουν δημιουργηθεί ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ από το έγγραφο του δήμου στη Διοίκηση Αττικής, το οποίο θα πάρω στα χέρια μου αύριο.

ΑΝ έχουν δημιουργηθεί, πρόβλημά ΤΟΥΣ.

Διαβάστε το έγγραφο της Διοίκησης Αττικής: