Μήπως είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που είχε καταγγείλει ο κ. Χασάπης,
το 2011, ότι είχε εξασφαλίσει μηνιάτικο ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ;

Μήπως έχει σχέση ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΕΔΗΚ;


Το δημοσίευμα το «αλίευσα» από την πολύ καλή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ζω2» (http://zo2.gr/). Ελπίζω οι φίλοι από του Ζωγράφου να μην έχουν αντίρρηση για την αναδημοσίευση.

Όσα αναφέρονται για τη «μισθοδοσία κανενός δήμου», ταιριάζουν «γάντι» στην Καισαριανή, λόγω της προϋπάρχουσας καταγγελίας του κ. Χασάπη, τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ του 2011, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ότι «εφημερίδα είχε μισθό 1.000 ευρώ τον μήνα από την κοινωφελή»!!!

Βέβαια, ο Φεβρουάριος του 2011 από τον Ιανουάριο του 2013 απέχει «εκατομμύρια έτη φωτός»… Οι καταγεγραμμένες καταγγελίες «ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ»..! Δεν μάθαμε ποτέ το όνομα του μισθοδοτούμενου από το στόμα του καταγγέλλοντος… Επειδή, όμως, τα «πράγματα» μιλάνε, υπάρχει περίπτωση ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ του κ. Χασάπη με αυτό του δημοσιεύματος.

Ξέρουν τίποτα;

Πριν από μερικές ημέρες δημοσιεύσαμε μια λίστα με χιλιάρικα που πληρώθηκαν ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Ρωτήσαμε, τότε, αν ξέρει τίποτα ο σημερινός δήμαρχος. Απάντηση δεν δόθηκε. Την ξαναδημοσιεύουμε σήμερα, χωρίς το όνομα του αποδέκτη των χιλιάδων ευρώ. Τα στοιχεία του αποδέκτη των χρημάτων μαζί με τα στοιχεία των αναφερόμενων τιμολογίων, οφείλουν να τα δώσουν στη δημοσιότητα αυτοί που κατείχαν θέσεις ευθύνης τότε στην κατ’ όνομα μόνο «κοινωφελή», δίνοντας σαφείς και στοιχειοθετημένες εξηγήσεις για τους λόγους των πληρωμών.

Λόγω των ημερομηνιών που δόθηκαν αυτά τα λεφτά, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΟΚΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, χρήσιμο θα είναι ο προηγούμενος δήμαρχος να δώσει όποια διευκρίνιση θέλει. Εκείνη την εποχή ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.


Μιλάμε για την «Κοινωφελή» που άφησε τεράστια χρέη στο τέλος του 2010. Αυτά τα λεφτά δεν έχουν δοθεί για «κοινωνικούς σκοπούς», ούτε για «βοήθεια σε πάσχοντες συμπολίτες μας». Δόθηκαν μήπως για άλλες “υπηρεσίες”… Μήπως ο δήμος Καισαριανής καίει “καυσόξυλα¨ και έκανε μαζικές προμήθειες; Για ποιόν “καυσοξυλά” μιλάει η καλή εφημερίδα; 

Όπως βλέπετε στη λίστα, από τον ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ (18.000) ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!

Υπάρχει, όπως βλέπετε, και ΥΠΟΛΟΙΠΟ 6.487,00 ευρώ, το οποίο δεν γνωρίζουμε αν έχει εξοφληθεί στο μεταξύ, ή αν είναι στη λίστα των χρημάτων που θα εξοφληθούν από τα λεφτά που εγκρίθηκαν προχτές για παλαιές οφειλές.

ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ περίπου!!!

Υπάρχουν κι άλλα!!!

Δεν τελειώσαμε όμως..! Υπάρχουν κι άλλα ποσά! ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ, από ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2010!!! Πληρώθηκαν ή θα πληρωθούν από τον δήμο, από το Πνευματικό Κέντρο και από τον «Μικρασιατικό» (δεν διευκρινίζεται αν είναι από τον Μικρασιατικό ή από το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού). ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!

Ο σημερινός δήμαρχος ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ, έχοντας εξάρει, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, το “έργο” που επιτελούσε τότε, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές… Τότε που μοίραζε αφειδώς τα “πακέτα” σε συγκεκριμένα πρόσωπα και δημιουργούσε χρέη στο ταμείο της δημοτικής επιχείρησης… Γνωρίζει τίποτα γι’ αυτά τα λεφτά; Είχε συναινέσει ο ίδιος γι’ αυτές τις πληρωμές;

Καλό θα είναι να δοθούν κάποιες εξηγήσεις, όχι τίποτ’ άλλο, αλλά για να δούμε από επίσημη πλευρά, αν είναι το ΙΔΙΟ πρόσωπο της καταγγελίας του κ. Χασάπη και του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Ζω2».

Για να μάθουν και οι πολίτες αν η “μηχανή” που κόβει εντάλματα πληρωμής με αποφάσεις δημάρχου μέχρι σήμερα είναι η ίδια “μηχανή” που έκοβε και των προηγούμενων και αφορούν ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ…