Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Πήρα πριν από λίγο από την παράταξη «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής» την ακόλουθη ηλεκτρονική επιστολή. Έχω διατηρήσει στο ακέραιο το συντακτικό της:

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ σας (που δημοσιεύτηκε στο site σας, στις 26 Φεβρουαρίου, με τον τίτλο «Νόμιμη διαδικασία ή διακίνηση μαύρου χρήματος;») και αφορά στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου (υπ’ αριθμόν «51» και «52» του 2014) σχετικά με την «παραχώρηση δημόσιας περιουσίας ή δημόσιων εσόδων σε “ερασιτεχνικά” σωματεία» και την αναφορά σας στο όνομα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής» («Τι λέτε, κ. Κοντόσταυλε;»), η παράταξή μας σας απαντά:

Η «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής» έχει διαχρονική παρουσία στην πόλη μας, έχει συνέχεια και οι θέσεις της πηγάζουν μέσα από συλλογικές διαδικασίες.

Ως εκ τούτου, οι θέσεις που εκφράστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με τα γήπεδα 5×5, καθώς και η ψήφος της παράταξής μας παρακολουθούν αυτές τις συλλογικές διαδικασίες.

Επιπλέον, θα ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες θέσεις της παράταξής μας, μόλις κυκλοφορήσει το πρόγραμμά της μέσα από την ενότητα για τον «Αθλητισμό».