ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ήθελε να εισπράξει λεφτά ο δήμος,
μόνο να ΧΑΡΙΣΟΥΝ στην ανώνυμη εταιρία ήθελαν!!!


Βρισκόμαστε λοιπόν, στον Μάρτιο του 2007, όταν ήδη έχει σχηματιστεί η πρώτη «μαύρη τρύπα», όπως αποκαλύφθηκε πολύ αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2008 εγγράφως. Όπως είδαμε στην προηγούμενη ενότητα, ο γαλαντόμος δήμαρχος Καισαριανής θέλει «να κάνει χορηγία» ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ!!!

Σήμερα θα παρακολουθήσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Δημ. Παπαδέλη, στο ίδιο δημοτικό συμβούλιο. Διαβάστε:
 


«…Ξέρετε επίσης, ότι οτιδήποτε υπάρχει εκεί μέσα, αφήνω το ερωτηματικό και ξέρετε τι μπορεί να γίνει»…

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ; Μόνο ο κ. Παπαδέλης γνωρίζει τι εννοούσε με αυτή την τοποθέτηση. Αυτό που έχει ενδιαφέρον, επίσης, είναι η σαφής τοποθέτηση ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. Γιατί δεν μπορεί; Γιατί πρώτα απ’ όλα ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΑΔΕΙΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ για να προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης αδείας λειτουργίας των καταστημάτων και κατ’ επέκταση η ενοικίαση των χώρων και η δήλωσή τους στην εφορία. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ εκμεταλλεύτηκε ο ιδιοκτήτης της ανώνυμης εταιρίας και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ..! «Βγάλτε μου άδεια για τα μαγαζιά και θα πληρώσω. Αν δεν μου βγάλετε, δεν πληρώνω»!

Αυτά, βέβαια, τα έλεγε αφού έφτιαξε τα μαγαζιά, αφού έκανε κατάληψη των ¾ του σταδίου, αφού δούλευε τα μαγαζιά ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!!! Η δε ταμειακή μηχανή ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ, αφού είχε έδρα το γήπεδο της Ν. Ήστ!!! Αυτές όλες τις παρανομίες τις υπέθαλψαν, τις ανέχθηκαν και τις διόγκωσαν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους οι ασχοληθέντες επί σειρά ετών με το δημοτικό στάδιο. Δηλαδή ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!! Και μετά λένε ότι δεν δέχονται τον επίτροπο..!

«Θαυμάστε» την τοποθέτηση του σημερινού δημάρχου: «Είπα εγώ να τα νοικιάσετε;»!!! ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ..! Σας είπε να τα νοικιάσετε; ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΣΑΣ ΕΙΠΕ..! Προφανώς έμπλεξε τη δημοτική περιουσία με τις αντιπαροχές που έφτιαχνε στην Καισαριανή, τις οποίες, φυσικά, δεν χάριζε, αλλά τις ακριβοπουλούσε μαζί με τους κλεισμένους ημιυπαίθριους, τις κλεισμένες βεράντες και ταράτσες…

      Επαναλαμβάνει: «Να νοικιάσουμε; Είπα εγώ κάτι τέτοιο;»!!!

Σας είπε κάτι τέτοιο; ΟΧΙ. Τι σας είπε; ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ. Στην αρχή εγκαλούσε τη δημοτική αρχή γιατί… ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ και μετά ζητάει να ΧΑΡΙΣΤΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!

Το άκρον άωτο του ΘΡΑΣΟΥΣ είναι στην επόμενη παράγραφο: «Πως θα δεσμεύσουμε λοιπόν αυτό τον άνθρωπο ο οποίος έχει την καφετέρια;», ρωτάει ο κ. Παπαδέλης.

 
«Α. ΚΑΜΠΑΚΑΣ: Σύμφωνα με το τι ορίζει ο νόμος στο γήπεδο»!!!

Όχι, φίλτατοι, δεν είναι «άσχετος», δεν είναι «αμαθής»… Είναι ημιμαθής, άρα επικίνδυνος και με δόλιες προθέσεις. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Έχει στήσει από τότε το σενάριο του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ! Το υλοποίησε τον Σεπτέμβρη του 2011 και το συνέχισε όσο μπόρεσε… Δυστυχώς, ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ, ο έτερος «συμβαλλόμενος» της συναλλαγής ξέμεινε από λεφτά και η «συνεργασία» χάλασε…

Ο νόμος, φυσικά, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΜΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ!

 

«Αιτιάται…»!!!

 

Φυσικά, δεν «έπαιζε» μόνος του… Υπήρχαν και «συμπαίκτες». Διαβάστε στην τελευταία σειρά της πρώτης σελίδα και στην αρχή της δεύτερης: «Είναι γνωστό ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ αυτό το οποίο πρέπει να πληρώσει. ΑΙΤΙΑΤΑΙ ότι τα πληρώνει με κάποιο άλλο τρόπο»…

«Αιτιάται», λοιπόν, κι εμείς παρακολουθούμε αμέριμνοι τις «αιτιάσεις» του..! ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!! Καλά, ο σημερινός πρόεδρος το δημοτικού συμβουλίου δεν μου απάντησε ότι «δεν υπάρχουν βεβαιωμένες οφειλές»; ΝΑΙ, μου απάντησε… Πιστός «ακόλουθος» των πρακτικών που εφάρμοσε ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ αυτός που του έδωσε τη θέση του προέδρου…

Αφού, λοιπόν, διατυπώνεται ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ «βγάζουμε τον Αστέρα στο δρόμο;», που είχε γίνει καραμέλα που δεν έλιωνε ποτέ, ο «μέγας πολιτικός παράγων», που προαλειφόταν για δήμαρχος, δίνει άλλη μια φορά τα διαπιστευτήρια της υποτέλειάς του στον ιδιοκτήτη της ανώνυμης εταιρίας:

   Α. ΚΑΜΠΑΚΑΣ: «Δεν είπα να τα εισπράξουμε, είπα να τα χαρίσει ο δήμος, να τα χορηγήσει»…!

«Μεγάλος»… Τιτανοτεράστιος… για τα διαπλεκόμενα συμφέροντα… Θλιβερός για τους πολίτες…

Α, μην παραλείψετε να δώσετε την «πρέπουσα» προσοχή στην επισήμανση του συμβούλου της τότε πλειοψηφίας που ακολουθεί την πρόταση του «ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ:

 Δ. ΠΑΠΑΔΕΛΗΣ: «…Να τα χορηγήσει ο δήμος, το οποίο δεν είναι αποδεκτό απ’ αυτόν, από το συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είναι αποδεκτό…».

Όχι, κύριε σύμβουλε, μη μας το κάνετε αυτό… Μη μας προσβάλετε κατάμουτρα, σας παρακαλούμε… Τι θα πει «δεν είναι αποδεκτό απ’ αυτόν τον άνθρωπο»; Να τον πείσετε, να τον παρακαλέσετε… Εν ανάγκη να στέλνατε τον «γαλαντόμο» κύριο που ήθελε να κάνει το «ΧΑΡΙΣΜΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ να «πέσει στα πόδια του», να τον εκλιπαρήσει να δεχτεί ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ο οποίος δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με τη διαπλοκή, τους διαπλεκόμενους, τα «στησίματα», το ΣΔΟΕ και το ποδοσφαιρικό παρακράτος… Αυτό θα το «χρεωθείτε», κ. σύμβουλε…

Τώρα, αφού δεν ήταν «αποδεκτό» το χάρισμα του ΔΗΜΟΣΙΟΥ χρήματος, γεννάται μια απορία: ΓΙΑΤΙ, ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, οι οποίες απέρρεαν από την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ του σταδίου;

Να κάνω μια υπόθεση εργασίας; Δεν ήθελε να μας… προσβάλλει..!

Αστειεύομαι, φυσικά. Η καταγεγραμμένη στα πρακτικά, ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι ότι δεν πλήρωνε γιατί ΕΙΧΕ ΠΛΑΤΕΣ! ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ!!! Όπως το διαβάζετε: Είχε συνεργούς, οι οποίοι τον ανέχονταν, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, να λέει τη μια μέρα ότι «ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ» και την άλλη μέρα ότι «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ»!!!

Αυτά θα τα διαβάσετε με τα ματάκι σας αύριο, αν, φυσικά, έχετε τόσο γερό στομάχι ώστε να «καταπίνετε» όλα αυτά τα «απόβλητα» της «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ» που ζει και βασιλεύει στον δήμο Καισαριανής. Αύριο λοιπόν.