Ο προηγούμενος συνομιλητής και «συνεργάτης» του δημάρχου,
είχε κάνει ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!


Η καφετέρια του δημοτικού σταδίου, της οποίας τα κλειδιά δήθεν έχουν παραδώσει στον δήμο οι κάθε λογής αεριτζήδες που βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην Καισαριανή, ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Κάθε λογής «μπουμπούκια» βρήκαν «στρωμένο χαλί» από την ΥΠΟΠΤΗ «ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ» των δήθεν υπεύθυνων του δήμου Καισαριανής και είχαν στήσει πάρτι!

Την Κυριακή το μεσημέρι πληροφορήθηκα ότι ο προηγούμενος πρόεδρος – υπάλληλος του «αφεντικού» που έβαζε σε στάση προσοχής όλους τους δήθεν «πολιτικούς παράγοντες», είχε παραβιάσει τις κλειδαριές των μαγαζιών και είχε εγκατασταθεί κανονικότατα, μαζί με το υπόλοιπο «προσωπικό» της επιχείρησης!!! Δεν το πίστεψα… Όμως, καλού – κακού έκανα μια βόλτα στο στάδιο. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, το ένα μαγαζί είχε μέσα κάτι ρούχα κρεμασμένα, χωρίς εμπόρευμα στα ράφια, και μια ταμπέλα που έγραφε «είμαι στην καφετέρια»!!! Φαινόταν ότι είχε γραφεί πρόσφατα.

Η καφετέρια είχε μέσα όλα τα έπιπλα, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, σαν να λειτουργούσε κανονικά. Ήταν Κυριακή απόγευμα και δεν υπήρχε κόσμος.

Από τους ανθρώπους που μου έδωσαν την πληροφόρηση έμαθα ότι είχαν απευθυνθεί, εξαγριωμένοι, στον υποτιθέμενο «υπεύθυνο» για το στάδιο αντιδήμαρχο, ζητώντας να μάθουν γιατί λειτουργεί τα μαγαζιά ο απολυθείς υπάλληλος – πρόεδρος, ο οποίος ΔΗΘΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!!

Το θυμάστε αυτό; ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ είχε ανακοινωθεί:


Θαυμάστε με ποιους τσαρλατάνους συνομιλούσε και συναλλασσόταν η δημοτική αρχή της Καισαριανής! ΑΝ είχαν λίγη αξιοπρέπεια, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ», έπρεπε να έχουν παραιτηθεί. Επειδή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, παριστάνουν τους «υπεύθυνους»…

ΙΟΥΛΙΟΣ του 2011 ήταν όταν ο υπάλληλος – πρόεδρος «έγινε» αφεντικό..! ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ; Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε, αλλά θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα. Όπως θα μάθουμε και ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Γνώριζαν από τον Ιούλιο του 2011 ότι το αφεντικό ήταν ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟ… Όμως δεν φιλοτιμήθηκαν να ζητήσουν εξηγήσεις για την ΑΠΑΤΗΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της αλλαγής ιδιοκτήτη.

Σαν να μη συμβαίνει τίποτα έκατσαν στο ίδιο τραπέζι με αυτόν που είχε παρουσιαστεί ως ιδιοκτήτης της εταιρίας, ενώ δεν ήταν..! Σαν να μη συμβαίνει τίποτα, έβγαζε ο δήμαρχος Καισαριανής ανακοινώσεις και μιλούσε για «ΝΕΑ ΗΘΗ»..! Ποιος τα έφερε τα «νέα ήθη»; ΕΝΑΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, που πούλαγε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»… Αυτός που είχε καταγραφεί στον κοριό της ΕΥΠ στην υπόθεση για τα «στημένα παιχνίδια»… Αλλά τι λέω τώρα… Όμοιος ομοίω… Μόνο με τέτοιους τύπους μπορεί να συναναστραφεί…

Μόλις είχε «λησμονήσει» τις απειλές που είχε δήθεν δεχτεί από «ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ», όπως είχε ανακοινώσει, με στυλ Νίκου Ξανθόπουλου, στο δημοτικό συμβούλιο..! Ήθελε να παραστήσει τον ήρωα..! Τρομάρα του… Ούτε καν «ένας ήρωας με παντούφλες» δεν μπορεί να γίνει…


Πότε υπέγραψε το συμφωνητικό παραλαβής του σταδίου; 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

Τι έκανε όλο αυτό το διάστημα για να διασφαλίσει τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ; ΤΙΠΟΤΑ.

Γιατί δεν είχαν αδειάσει τα μαγαζιά; Γιατί δεν είχαν αδειάσει τα γραφεία; Μόνο αυτοί που είναι ανακατεμένοι σ’ αυτή τη βρωμερή ιστορία ξέρουν.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Κάποιοι είναι χωμένοι μέχρι το λαιμό στα σκατά. ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ανάλογα.

Τη Δευτέρα το πρωί, ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» με τους «επενδυτές», ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ, αποφάσισαν να φωνάξουν την αστυνομία για να αδειάσει ο χώρος της καφετέριας από τον πρώην υπάλληλο – πρόεδρο και τους «συνεργάτες» του, οι οποίο ήταν κανονικά εγκατεστημένοι εκεί!!!

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της Καισαριανής είχε γίνει αντικείμενο συναλλαγών κυκλωμάτων ξένων προς τα συμφέροντα της πόλης ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ. Έχουν προδώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, υπακούοντας είτε σε κομματικά είτε σε ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ παρακμιακά συμφέροντα που βυσσοδομούν σε βάρος των πολιτών.

ΑΝΑΞΙΟΙ.