«Κόντρα στις επιθυμίες της κεντρικής εξουσίας ο δήμος Καισαριανής»!!!


 «Κεραυνός εν αιθρία» χτες στο δημαρχείο Καισαριανής… Ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές δήμαρχος Καισαριανής, ξεσπάθωσε κατά της συγκυβέρνησης, δηλαδή και… κατά του ΠΑΣΟΚ!!!

Τρέμε συνταγματολόγε Βενιζέλο και λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς… Σας κήρυξε τον πόλεμο ο «καταξιωμένος λαϊκός αγωνιστής», τον οποίο ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ στους υποψήφιους δημάρχους που στήριξε το ΠΑΣΟΚ..! Μετά αναρωτιέται κάποιος «αφελής» γιατί φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα…

Τι είπε, λοιπόν, ο δήμαρχος Καισαριανής αναφερόμενος στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΔΗΜΑΡ:

«Είναι πρόσχημα ότι προσπαθούν να βάλουν τάξη στην αδιαφάνεια».

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει παύσει να διοικεί και διοικεί ο επίτροπος».

«Κόντρα στις επιθυμίες της κεντρικής εξουσίας πάει ο δήμος Καισαριανής».

«Θέλουν να εξαφανίσουν την τοπική αυτοδιοίκηση με μια σκληρή επιτροπεία».

«Το δημοτικό συμβούλιο θα τεθεί αντίθετο στις επιταγές της κεντρικής εξουσίας».

Όχι, το «Κάρμινα Μπουράνα» δεν έπαιζε από τα μεγάφωνα του δήμου…


«Απορία» Βοσκόπουλου…

 Επειδή όλοι οι παριστάμενοι δεν έχουν το ίδιο υψηλό IQ, απόρησε ο κ. Βοσκόπουλος:

«Καλά, δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί ο έλεγχος των δαπανών»;

Νέος «κεραυνός»:

«Δεν μας ενοχλεί ο έλεγχος για το πόσα λεφτά, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, Ο ΣΚΟΠΟΣ. Όταν εμείς αποφασίζουμε, δεν μπορεί να λέει όχι ο επίτροπος»!!!

Αχ, κύριε Βοσκόπουλε… Δεν καταλαβαίνετε μερικά «ουσιώδη» πράγματα… «Ο ΣΚΟΠΟΣ» είναι το «ζουμί». Π.χ., όπως ήρθε πρόσφατα στο φως, τα πολλαπλά «45άρια» που έπεσαν στο χώρο του Σκοπευτηρίου, σε ξένη ιδιοκτησία τα περισσότερα, ήταν μέσα στις προδιαγραφές της «απευθείας ανάθεσης»… Ο ΣΚΟΠΟΣ όμως; Εδώ θα κολλάει το ζήτημα τώρα.

Μπορεί, δηλαδή, οι 2.500 ευρώ να είναι ένα αποδεκτό ποσό από τον επίτροπο αν πρόκειται να διατεθεί για την ανακούφιση πασχόντων, για τα δημοτικά σχολεία που καταρρέουν κλπ. Αλλά αν εμείς θέλουμε να τα δώσουμε ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Καταλάβατε, κύριε Βοσκόπουλε; Άλλη φορά να είστε πιο «προσεκτικός» στις ερωτήσεις σας, γιατί πολύ εύκολα θα στοχοποιηθείτε ως «πολέμιος του λαού», «συνεργάτης της συγκυβέρνησης» κλπ. κλπ.