Αγωνίζεται σθεναρά για να μην εισπράξει ο δήμος όσα δικαιούται!!!


ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ στην επίτευξη της πλήρους συσκότισης με την οποία επιδιώκει να περιβάλλει τις δημόσιες υποθέσεις. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την αξιοπρέπεια της Καισαριανής, αφού δεν διστάζει να εκθέτει στις υπερκείμενες Αρχές διάφορα εφευρήματα νομικού περιεχομένου (αδιαφορώντας αν έτσι δυσφημεί κατ’ εξακολούθηση την πόλη της οποίας, κακή τη μοίρα, ηγείται…), αγωνιζόμενος να ΧΑΡΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στους «πενόμενους» ιδιοκτήτες με τον στόλο των Mercedes…

Διαβάστε προσεκτικά στο τέλος του κομματιού την απάντηση του δημάρχου Καισαριανής στη Διοίκηση Αττικής. Ίσως για πρώτη φορά ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ περιέχει τόσες πολλές αυτοεξευτελιστικές για δημόσιο πρόσωπο αιτιάσεις, οι οποίες γίνεται προσπάθεια να περιβληθούν με μανδύα νομιμότητας… Ξέρει ότι το έγγραφο θα δημοσιοποιηθεί, αλλά δεν κάμπτεται… Προτιμότερη η αυτογελοιοποίηση από τον ποινικό και πειθαρχικό έλεγχο, οι οποίοι είναι προ των πυλών… 

Διαστρεβλώνει χωρίς κανέναν δισταγμό ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ!!!

Προσέξτε τι λέει το άρθρο 185 παράγραφος 2 του Κώδικα του 2006:

«Ομοίως με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, επιτρέπεται να παραχωρείται δωρεάν η χρήση ακινήτων σε άλλα νομικά πρόσωπα, που ασκούν αποκλειστικά και μόνο δραστηριότητα, η οποία είναι κοινωφελής ή προάγει τα τοπικά συμφέροντα».

Διαβάστε τώρα τι απάντησε Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ στη Διοίκηση Αττικής:


Εκτός του ότι ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ για το «πραγματικό νομικό καθεστώς της εγκατάστασης…», ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΙ «ΚΕΦΑΛΕΣ» με τις «παραφυάδες» τους που είχαν φυτέψει στο Δ.Σ. του σταδίου, ερμηνεύει τον νόμο κατά τις ορέξεις του: «(άρα και σε Α.Ε.)»!!!

Εφευρίσκει δε και το απίστευτο: Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΚΕΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ!!!

Συλλαμβάνεται αδιάβαστος, αφού αναφέρει ότι το ένα μνημόνιο έγινε το 1998 και το άλλο το 2002!!! ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!! Κάποιος «γραφιάς», ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, έγραψε αυτές τις ασυναρτησίες.

Ξεπερνάει τα όρια της χρηστής διοίκησης κατά πολύ όταν ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, αποκρύπτοντας πως αυτό που «βρήκε η νέα δημοτική αρχή» ήταν ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ στο ΣΕΕΔ για ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ και ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ προς όφελος της ανώνυμης εταιρίας. Αυτή την προσφυγή ο ίδιος και οι «γλάστρες» που έχει διορίσει την έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια και συνέχισαν να ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!


Μια σελίδα ασυναρτησίες..!

Η δεύτερη σελίδα του εγγράφου του δήμου είναι μια συρραφή αυθαίρετων ερμηνειών και διαστρεβλώσεων!

Επικαλείται τον νόμο 2725 του 1999, γνωρίζοντας ότι τον έχει παραβεί κατά συρροή! ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, επικαλούμενος κατ’ αρχήν το δικαίωμα της «προνομιακής» μεταχείρισης, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΕ Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ!!!

Αυτό το «θυμάται» ως πιθανή «πλημμέλεια» στη σελίδα 3, αφού έχει αραδιάσει όλα αυτά τα ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ»..!

«Οποιαδήποτε τυχόν πλημμέλεια» «θα μπορούσε να εντοπιστεί μόνο» στο ότι η ΠΑΕ… είχε ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Απίστευτα καραγκιοζιλίκια…

Όμως… εδώ εμπλέκονται ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ να τον εμπιστευθούν και να ψηφίσουν την αόριστη «βοήθεια» τον Δεκέμβριο του 2011 (και όχι στις 27.11.1011 όπως ψευδώς αναφέρεται για ευνόητους λόγους…).

  • ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ «ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ» ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!
  • «Συνεπώς», λέει, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!!!
  • Τι λέτε τώρα, κύριε Βοσκόπουλε; ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ στις 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011; Του δώσατε εξουσιοδότηση να ΧΑΡΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ;

Αναφέρομαι στον κ. Βοσκόπουλο, επειδή ήταν αμέτοχος στο όργιο των παρανομιών που έγιναν επί ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ και επειδή, ενώ έχει ζητήσει συζήτηση για το θέμα των χρεών ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ και τον «έγραψαν» στα παλιά τους τα παπούτσια, δεν επανήλθε και δεν απαίτησε τη διαφάνεια.

  • Δεν απαίτησε να μάθει δημόσια ΓΙΑΤΙ «δεν μπορούσαν να συζητηθούν τα χρέη πριν από την κίνηση του κ. Γκάμαρη», όπως ανερυθρίαστα δήλωσε από βήματος του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής του… Και μπορούσε να το απαιτήσει ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, όπως αυτοί που «χειρίστηκαν» και ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΑΝ τα σκάνδαλα τόσα χρόνια και σήμερα έχουν γίνει «δημόσιοι παράγοντες» που διαχειρίζονται τα λεφτά ΜΑΣ και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ…

 

«Μπορούσε και δωρεάν»!!!

Προσέξτε στη σελίδα 3 το άκρον άωτον του δημαρχιακού θράσους: Μπορούσαν οι εγκαταστάσεις να παραχωρηθούν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, λέει ο «μπόσης»!!!

  • Γι’ αυτό είναι επικίνδυνος. Γιατί, εκτός από αμαθής ή, ακόμα χειρότερα, ημιμαθής στα δημόσια θέματα, δεν διστάζει να κατασκευάσει «νομικά δεδομένα» που βρίσκονται μόνο στη φαντασία του και να τα «πλασάρει» ως απαύγασμα της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ..!
  • Είναι επικίνδυνος για τα δημόσια συμφέροντα της Καισαριανής, γιατί απευθύνεται στις υπερκείμενες Αρχές ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Γνωρίζει, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ, το 2008, ότι με το άρθρο 185 του Κώδικα του 2006 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.
  • Είναι επικίνδυνος για τα δημόσια συμφέροντα της Καισαριανής, γιατί απεμπολεί συνειδητά δημόσιο χρήμα, αρνούμενος να ενεργήσει προς την κατεύθυνση της διαπίστωσης και είσπραξης των χρεών της ανώνυμης εταιρίας προς το δημόσιο ταμείο.


«Μαζί τα φάγαμε»;

Οι πολίτες δεν «έφαγαν» μαζί με κανέναν από αυτούς που μόνο ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΑΝ επί σειρά ετών.

Σήμερα, με την τραγική συγκυρία στη χώρα και τους πολίτες της, είναι αξιοπρόσεκτο και συνάμα λυπηρό το γεγονός ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κ. Τζόκας ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΙ, ΣΥΝΕΡΓΕΙ και συνδιαμορφώνει πρακτικές που αποσκοπούν όχι στη διαφάνεια, όχι στην απόδοση των οφειλομένων στο ταμείο του δήμου, αλλά στην καταλήστευση του δημόσιου χρήματος από μία ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ…


Η επιστολή: