Ο Πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικών Χώρων Άθλησης, τον οποίο
στην Καισαριανή ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να κάνουν κουρελόχαρτο, βάση
της απόφασης του δικαστηρίου..!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Από την πρώτη μέρα της ισχύος του, το 2001, ο Πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικών Χώρων Άθλησης δεινοπάθησε στα χέρια των κομματικών τοποτηρητών όλων των αποχρώσεων. ΟΛΟΙ, μα όλοι, τον εξευτέλισαν, τον ποδοπάτησαν, τον κατήργησαν με το έτσι θέλω. ΚΚΕ, Συνασπισμός, Πασόκ ασέλγησαν επί του κανονισμού. Θύματα οι πολίτες, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ… Και έρχεται τώρα το Πρωτοδικείο, με αφορμή την υπόθεση των 5χ5 του κ. Θ. Πολίτη, και ρίχνει ένα «χαστούκι» ξεγυρισμένο όχι μόνο στην αστεία «νομική υπηρεσία» του δήμου Καισαριανής, αλλά και στα μάγουλα όλων αυτών που έκαναν και κάνουν ψηφοθηρία σε βάρος των πολιτών, τους οποίους έχουν εκδιώξει από το δημοτικό στάδιο, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ!!! Να πεις «ντροπή σας», άλλη μια φορά, χαμένο θα πάει. ΑΝ είχαν ίχνος ντροπής, δεν θα έκαναν όσα κάνουν εδώ και δεκαέξι χρόνια σε βάρος του κανονισμού και των πολιτών.

Λέει, λοιπόν, το δικαστήριο, ότι ο Κανονισμός των δημοτικών χώρων άθλησης υπερτερεί κάθε προφορικής ή γραπτής συμφωνίας μεταξύ και εκμισθωτή, αφού απαγορεύει, μεταξύ άλλων, την κατοχή κλειδιών των εγκαταστάσεων από οποιονδήποτε άλλον εκτός των υπαλλήλων του δήμου…

Πού να ήξερε η δικαστής ότι όχι μόνο κλειδιά, αλλά και κτίρια ολόκληρα είχαν ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ, ΣΗΜΕΡΑ, εκχωρήσει σε επιχειρηματικά συμφέροντα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!! Α, όχι, λάθος… Όχι "εντελώς δωρεάν"… Έναντι ψηφοθηρίας..! 

Στο ζήτημα της μίσθωσης του κ. Πολίτη το δικαστήριο είναι κάθετο: έπρεπε να υπάρχει προσωπικό ασφαλείας στις απεργίες και στις αργίες για να ανοίγει τις πόρτες των εγκαταστάσεων για να δουλέψει ο μισθωτής, αφού αυτό λέει το συμφωνητικό που έχει υπογράψει, και με βάση το οποίο πληρώνει το μίσθωμα στον δήμο. Διαβάστε τι λέει ακριβώς η απόφαση:
 

Συνεχίζουμε.