Ποιος θέλει να δώσει μερίδιο ψήφων από το κολυμβητήριο και
στον κ. Κόνσουλα για να τον ξανακάνει "δημόσιο παράγοντα";


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

17 Ιανουαρίου 2014 δημοσιεύεται στο vimaonline.gr η φωτογραφία που βλέπετε στην κορυφή με το ακόλουθο κείμενο: "Ενημερωτική συνάντηση είχαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας. Ο κ. Κόνσουλας ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα της αποπεράτωσης εκφράζοντας την επιθυμία για την δημιουργία της πρώτης ανδρικής και γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης στο Βύρωνα με την υποστήριξη του Δήμου. Ο δήμαρχος Βύρωνα κ. Χαρδαλιάς τον διαβεβαίωσε ότι το κλειστό κολυμβητήριο θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2014 και δεσμεύτηκε να εξετάσει την πρόταση του κ. Κόνσουλα πριν την ολοκλήρωση της θητείας του".

Στις 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι ο κ. Γώγος είναι ο διάδοχος του Ν. Χαρδαλιά στην κεφαλή της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα στις εκλογές του Μαΐου.

Τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ο κ. Κόνσουλας έχει δηλώσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ ότι «δεν προτίθεται» να είναι εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2014… Άσχετο αν οι πολίτες δεν γνωρίζουν ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ στις προθέσεις του κ. Κόνσουλα, ο κ. Χαρδαλιάς φαίνεται ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙ… Και αυτό που γνωρίζει είναι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ότι ο κ. Κόνσουλας θα είναι υποψήφιος. Γι’ αυτό και του κάνει την «ξενάγηση» και την «ενημέρωση», όπως μας πληροφορεί το ΔΙΟΧΕΤΕΥΜΕΝΟ δελτίο τύπου και η ΔΙΟΧΕΤΕΥΜΕΝΗ από τους δύο επικεφαλής φωτογραφία.

Δηλαδή, για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποια παιχνίδια παίζονται: οι δύο ΠΡΩΗΝ «άσπονδοι εχθροί», ο ένας εκ των οποίων έχει κατηγορήσει τον άλλο για ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ που καλύπτουν όλο το φάσμα της παράνομης διακίνησης χρήματος, συμφωνούν να φωτογραφηθούν (από ποιόν;) προκειμένου να στείλουν ένα «μήνυμα» ότι «τα βρήκαν» και πιθανόν να «συστεγαστούν» (όπως τα φαρμακεία δηλαδή…) κάτω από την ίδια πασοκονεοδημοκρατική στέγη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές..!

Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος διασυρμός της έννοιας «προσωπική αξιοπρέπεια» με ταυτόχρονη αντικατάσταση του όρου με την «κομματική συναλλαγή», δεν ξέρω ποιόν άλλο ορισμό μπορώ να δώσω… Και μάλιστα μια ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ με μεγάλο διακύβευμα γι’ αυτόν που κάνει άτακτη υποχώρηση και δέχεται να εκτεθεί σε τέτοιο βαθμό… Προφανώς «αξίζει τον κόπο»…

 

Γνώριζε ο κ. Γώγος;

Ο κ. Γώγος άραγε το γνώριζε αυτό; Ή μήπως κάποιος προσπάθησε να τον φέρει προ τετελεσμένων; Όταν βγήκε ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΗΚΕ η φωτογραφία, ο κ. Γώγος ήταν ήδη επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος. Γνώριζε για τα φωτογραφικά «μηνύματα» και είχε συμφωνήσει;

Εγώ δεν γνωρίζω, ΑΛΛΑ τολμώ να καταθέσω την άποψη ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ. Και το λέω γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι ΚΑΙ ο κ. Γώγος είναι από αυτούς που «καταπίνουν» ΓΕΓΟΝΟΤΑ όπως οι καταγγελίες Κόνσουλα κατά Χαρδαλιά για «Φεστιβάλ Μαύρου χρήματος στον Βύρωνα» με «αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία», για να πάρουν κάποιες αμφιλεγόμενες ψήφους… Αν έχω πέσει έξω, η ευθύνη όλη δική μου και κακό του κεφαλιού μου που εξακολουθώ να πιστεύω στη «μπέσα» και την εμπιστοσύνη σε ανθρώπους.

 

Δια ταύτα…

Τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι υπήρξε ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ κάποια συμφωνία ΤΩΝ ΔΥΟ για «συνεργασία» και «άφεση αμαρτιών». Γι’ αυτό και άρχισαν οι «παράγοντες» της παράταξης Κόνσουλα να παίρνουν μέρος στις «ενημερώσεις» για το κολυμβητήριο της παράταξης Χαρδαλιά, ο οποίος τότε ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ… Και το κολυμβητήριο είναι ένα θέμα που θα φέρει ψήφους. Και από αυτές τις ψήφους διεκδικεί και, όπως φαίνεται, παίρνει, μερίδιο και ο κ. Κόνσουλας..!

 

Μεγαλείο ψυχής..!

Αυτό θα πει γενναιοδωρία..! Αυτό θα πει μεγαλείο ψυχής..! Από την «καλή σου την καρδιά» προσφέρεις χείρα βοηθείας σ’ αυτόν που σε εξευτέλισε μέσα από πληρωμένα από τον ίδιο έντυπα σε όλη την πόλη σου..! Σ’ αυτόν που παραλίγο να σε στείλει φυλακή..!

Όμως, οι πραγματικοί ηγέτες είναι μεγαλόψυχοι… Αφού, λοιπόν, είχε, προφανώς, συμφωνηθεί η «συγκατοίκηση», έστω και χωρίς να έχει επισημοποιηθεί ο «δεσμός», άναψαν ΜΑΖΙ και το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!

Και όποιος κακοήθης τόλμησε να κάνει εικασίες και υποθέσεις γι’ αυτόν τον «ξαφνικό έρωτα» βρέθηκε κατηγορούμενος… «Για όνομα του θεού…», «γιατί το κάνατε θέμα…», «μια απλή κίνηση αβροφροσύνης ήταν…»…

Αυτό που δεν μπορώ να «χωνέψω» με τίποτα, είναι η αμετροέπεια, η αλαζονεία και αυτή η «αφ’ υψηλού» αίσθηση με την οποία κοιτάζουν όλους τους υπόλοιπους κάποιοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Με κεφαλαία ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Και με όχι την καλύτερη εκδοχή του όρου. Θεωρούν πως όσοι δεν έχουν το «μικρόβιο» του πολιτικού, την αρρώστια του πολιτικού, το μίασμα του πολιτικού, είναι για πέταμα…

Βέβαια υπάρχουν και άλλα για συζήτηση. Π.χ., πως βγαίνει η ανακοίνωση για την εκλογή του κ. Γώγου και οι υπογράφοντες προσκαλούσαν τους Βυρωνιώτες «σε ένα συμβόλαιο τιμής», και μετά από λίγες μέρες κάποιοι από τους υπογράφοντες φτιάχνουν άλλη παράταξη!!!

Αφού λίγες μέρες πριν δήλωναν:

«Σας καλούμε και σας προσκαλούμε σε μία νέα πορεία, μία νέα μέρα, μία νέα προσπάθεια, μία νέα εποχή δημιουργίας και συνεργασίας με επικεφαλής τον Ιατρό και Αντιδήμαρχο Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χρίστο Α. Γώγο».

 Μήπως τελικά, λέω μήπως, η «καρέκλα» του κ. Γώγου ως επικεφαλής της παράταξης πριονίζεται ποικιλοτρόπως;