«Επαναλειτουργεί  το 4ο Δημοτικό/Νηπιαγωγείο τη Δευτέρα 26/3/2018»,
έλεγε η δημοτική αρχή. Σήμερα πανηγυρίζει επειδή θα γκρεμιστεί!!!

"ΠΟΣΟ ΠΧΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ;;;;" αναφέρει ανακοίνωση του Χρ. Γώγου


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Αντί άλλου σχολίου για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με τον δήμο Βύρωνα και το σχολείο Χαραλαμπόπουλου, παραθέτω σημερινή ανακοίνωση της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ» του κ. Χρ. Γώγου. Φυσικά, δράττομαι της ευκαιρίας να ξαναθυμίσω στους Βυρωνιώτες, οι οποίοι άλλα άκουγαν τότε στο δημοτικό συμβούλιο και άλλα διαβάζουν σήμερα στους πανηγυρικούς της δημοτικής αρχής, όλο το ιστορικό, με τα ερωτηματικά που είχαν δημιουργηθεί κατά τις συζητήσεις. Φυσικά, τονίζω ότι ήμουν παρών σε όλες τις συνεδριάσεις που αφορούσαν το σχολείο Χαραλαμπόπουλου. Όσα γράφω λοιπόν, τα έχω ζήσει ατελείωτες ώρες στο δημοτικό συμβούλιο.

 

 

Η σημερινή ανακοίνωση του κ. Γώγου

 

ΠΟΣΟ ΠΧΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ;;;;

Επίσκεψη στην Πολεοδομία Αθηνών με στόχο να προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης της άδειας κατεδάφισης του 4ου Δημοτικού Σχολείου (Χαραλαμπόπουλου), πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του Δήμου Βύρωνα με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη. Μετά τη συνάντηση με την διευθύντρια της υπηρεσίας κ. Όλγα Πλούμπη ο Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε:

«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική, γιατί ύστερα από την εποικοδομητική συνάντηση που είχαμε, κατά την οποία δόθηκαν διευκρινίσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου, λάβαμε τη διαβεβαίωση από την κα Πλούμπη, ότι η άδεια θα εκδοθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Μόλις λάβουμε την άδεια κατεδάφισης, μπορούμε, πλέον να ζητήσουμε τη χρηματοδότηση του έργου από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα έχει προχωρήσει και η εκπόνηση της σχετικής μελέτης. Στόχος μας είναι να επιταχύνουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο την ολική ανακατασκευή, ενός ιστορικού σχολείου για το Βύρωνα.»

Ο κύριος Κατωπόδης δήλωσε:

¨Σημαντική μέρα την ημέρα απόφασης κατεδάφισης του Χαραλαμπόπουλου από την Πολεοδομία¨.

Ο ίδιος κύριος ήταν μαζί με αλλά μέλη της αντιπολίτευσης υπέρ της συντήρησης του σκελετού.

Όπως ο ίδιος κύριος είναι που θα διοικούσε συναινετικά.

Ο ίδιος ότι μέχρι τώρα θα είχε λήξει η ανακατασκευή του.

Ο ίδιος που μιλούσε για ανύπαρκτη ιστορικότητα του κτηρίου.

Ο ίδιος που διαφωνούσε με την θέση μας για ολική ανακατασκευή και που τώρα πανηγυρίζει.

Αλλά τι να περιμένεις από τον καλύτερο μαθητή τού νόμου Θεοδωρικάκου.

 

Γιατί έκλεισε το σχολείο το 2018

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ιστορικό