Βύρωνας

Παρεμπόδιση διεξαγωγής του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βύρωνας, 12/11/2019

Το απόγευμα της Δευτέρας (11-11-2019), είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα κατά την οποία, στο πλαίσιο της ημερήσιας διάταξης επρόκειτο να συζητηθεί η εισήγηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας για την επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης της πόλης.

Read more...

Ενημέρωση για τη διεύρυνση του προγράμματος Ανακύκλωσης που θα συζητηθεί στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο


Μετά από το θόρυβο που προκλήθηκε και τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα «για την είσοδο ιδιωτικών εταιρειών στη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Βύρωνα», η Δημοτική αρχή αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει του δημότες για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και τις προθέσεις της.

Read more...

Παρουσιάστηκε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Βύρωνα


Παρουσιάστηκε χθες (Τετάρτη 06-11-2019) στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» η μελέτη Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Βύρωνα, από την κα Αικατερίνη Γεωργούλα, εκπρόσωπο των ανάδοχων μελετητικών γραφείων.

Read more...

Σκέψη “έξω από το κουτί” για τα προβλήματα της Αττικής

Μία πλειάδα προκλήσεων αντιμετωπίζουν οι Δήμοι
μετά τις πληγές που άφησε στο σώμα τους η Μνημονιακή λαίλαπα


Του Γρηγόρη Κατωπόδη*

“Μαζί με τα χλωρά κάηκαν και τα ξερά”. Αυτή είναι η παροιμία που, πέρα και πάνω από κάθε άλλη, μπορεί να εκφράσει τι συνέβη στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης κάθε βαθμού τα χρόνια του Μνημονίου.

Read more...

Έμπρακτη στήριξη του Δημάρχου Βύρωνα στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στα μαθήματα της Πακιστανικής Κοινότητας


Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας Τζαβέντ Ασλάμ με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος για τη λειτουργία του κυριακάτικου σχολείου της Κοινότητας για την εκμάθηση της μητρικής τους γλώσσας, στο 144ο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας.

Read more...

You are here: Οι γειτονιες μας ΒΥΡΩΝΑΣ