Αιχμηρή απάντηση δίνει στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» ο εκδότης του iefimerida.gr κ. Χρήστος Ράπτης τονίζοντας ότι ο κ. Κοττάκης «διέπραξε μια πολιτική και δημοσιογραφική αθλιότητα». Αφορμή στάθηκε το σημερινό (31/03) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», το οποίο ισχυρίζεται ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, απέστειλε μήνυμα στον επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη εμπλέκοντας και τον κ.  Χρήστο Ράπτη, εκδότη της ιστοσελίδας iefimerida.

 

Ακολουθεί η δήλωση του Χρήστου Ράπτη στο iefimerida.gr 

«Με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» που τον εμπλέκει προσωπικά, ο εκδότης του iefimerida.gr κ. Χρήστος Ράπτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο εκδότης της εφημερίδας «Εστία», Μανώλης Κοττάκης διέπραξε σήμερα, μια πολιτική και δημοσιογραφική αθλιότητα.

Σε ένα πρωτοσέλιδο δήθεν «ρεπορτάζ», αποκύημα της φαντασίας του, με τίτλο «Τό μήνυμα τῆς Μαρέβας στόν κ. Μαρινάκη: «Νά τά βροῦμε, ἄκου τούς Ὑπουργούς!», φτάνει στο σημείο να με εμπλέκει προσωπικά και να θίγει την υπόληψή μου.

Ισχυρίζεται ότι, ευρισκόμενος μαζί με άλλους συνδαιτημόνες στην οικία του Ευάγγελου Μαρινάκη, δήθεν ο επιχειρηματίας επέδειξε σε μένα και σε άλλους κάποια sms τα οποία – υποτίθεται – του έστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού, κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Είναι χυδαίο ψεύδος.

Πρόκειται για υπαγορευμένη αθλιότητα, εντασσόμενη σε πολιτικές σκοπιμότητες, τις οποίες εξυπηρετεί ο κ. Κοττάκης.

Για τον λόγο αυτό, δηλώνω ότι θα προσφύγω σε ποινικά και αστικά δικαστήρια, προκειμένου να προφυλάξω την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου από τις αθλιότητες και τα ψεύδη του κ. Κοττάκη».

Πηγή:liberal.gr