Για την αυτοψία της πυροσβεστικής στο έργο της ανάπλασης των προσφυγικών του Καρέα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις καταγγελίες και τις ενστάσεις των κατοίκων του Καρέα, στο έργο της ανάπλασης των προσφυγικών, αντιπροσωπεία της ΡΕΚ ΒΥΡΩΝΑ συναντήθηκε στις  26 Ιούλη 2019 (σχετ. δελτίο τύπου) με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Βύρωνα, μεταφέροντας τις θέσεις και τους προβληματισμούς των κατοίκων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα ζητήματα ασφάλειας και πυροπροστασίας της περιοχής.

Με αίτημα που κατέθεσαν οι κάτοικοι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, διενεργήθηκε αυτοψία, η οποία επιβεβαιώνει τις ενστάσεις τους επί του έργου, τις οποίες είχαμε  επισημάνει και εμείς στη δημοτική αρχή και ζητείται η λήψη των απαραίτητων μέτρων.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, θεωρούμε πλέον δεδομένο ότι η δημοτική αρχή θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα που αναφέρονται στην αυτοψία της Πυροσβεστικής και θα συναντηθεί άμεσα με τους κατοίκους και τους φορείς του Καρέα, κάτι το οποίο είχαμε απαιτήσει στη συνάντηση και είχε δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσει, ώστε το έργο της ανάπλασης των προσφυγικών να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και με τη συναίνεση των κατοίκων.

Βύρωνας 02/9/2019

You are here: Home