Η Νέα Εποχή Βύρωνα στο πλευρό των Δημοτών και των Εργαζομένων στο Κολυμβητήριο του Δήμου Βύρωνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Βύρωνας 01.07.2019

Έκλεισε συμπτωματικά μετά την επίσκεψη του επικεφαλής της Νέας Εποχής Βύρωνα Χρήστου Γώγου και αντιπροσωπείας της παράταξης, το Κολυμβητήριο του Δήμου Βύρωνα «Χρήστος Ταμπαξής».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση  του Δήμου, την οποία επέβαλε η δυναμική κινητοποίηση της Νέας Εποχής, μετά μάλιστα από πρόσκληση των εργαζομένων, το Κολυμβητήριο κλείνει προσωρινά λόγω εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης των Κεντρικών Ψυκτικών Μονάδων.

Όπως δήλωσε ο Χρήστος Γώγος μετά την επίσκεψη της Παρασκευής 28 Ιουνίου, "διαπιστώθηκε ότι η Δημοτική Αρχή είναι ανύπαρκτη και  το Κολυμβητήριο έχει μετατραπεί τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους δημότες μας σε μια επικίνδυνη σάουνα, λόγω βλάβης στον κλιματισμό, εδώ και πολλές μέρες".

Ο επικεφαλής της  Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κάλεσε τη Δημοτική Αρχή να δείξει επιτέλους σεβασμό στους Βυρωνιώτες και τους εργαζόμενους στο Κολυμβητήριο και εξέφρασε την ευχή το κλείσιμο του Κολυμβητηρίου να σημάνει και την έναρξη των εργασιών και να μην έγινε για λόγους εντυπωσιασμού. Η Νέα Εποχή μάλιστα πρότεινε και τεχνικό πραγματογνώμονα και η κάλυψη της δαπάνης επισκευής να είναι άμεση από το πλεονασματικό ταμείο. Και όλο αυτό γιατί πάνω απ΄ όλα είναι τα παιδιά και ο δημότης καθώς και ο σεβασμός προς τούς εργαζόμενους.  

Χρήστος Γώγος

Επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή Βύρωνα

 

You are here: Home