αθλητισμός

Κρατικό ποδόσφαιρο, δημόσιο χρήμα και κομματικοί κομισάριοι

Στο κρατικό ποδόσφαιρο, που θα ελέγχεται από τον υφυπουργό και το κόμμα και θα πληρώνεται από το δημόσιο χρήμα (ΕΡΤ και κρατικός προϋπολογισμός) στοχεύει το σχέδιο Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών

Κρατικές ομάδες, κρατική Ε.Π.Ο. και κομματικοί κομισάριοι το όνειρο των θιασωτών της μετασοβιετικής εκδοχής του αθλήματος


Του Χρήστου Υφαντή

Επιμένει, σύμφωνα με  έγκυρα περί την πολιτική του Μ.Μ.Ε., ο κ. Βασιλειάδης στο σχέδιο αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών, στο οποίο προσδίδει, εσχάτως, προοπτική πενταετίας για την ολοκλήρωσή του και για το οποίο είναι έτοιμος να αφαιμάξει από τον κρατικό προϋπολογισμό και την ΕΡΤ το ποσό των διακοσίων (200) εκατομμυρίων ευρώ.

Read more...

Πήρε αυτό που του άξιζε


Του Ν. Ψιλόπουλου

Έχασε την μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός. Την ευκαιρία να προκριθεί σε ένα Final Four που θα διεξαγόταν... στην έδρα του, στο Βελιγράδι, στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα. Ύστερα από δύο χαμένους τελικούς (μέσα σε τρία χρόνια) όπου αγωνίστηκε σαν "φιλοξενούμενος" κόντρα σε Ρεάλ στη Μαδρίτη (2015) και απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στη Κωνσταντινούπολη (2017), οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την δυνατότητα να αγωνιστούν στη τελική φάσης της διοργάνωσης στο "σπίτι" τους ώστε να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Read more...

Νέα κατάσταση, νέα καθήκοντα


Του Χρήστου Υφαντή

Μπροστά στη νέα κατάσταση ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει άλλη οδό. Χρειάζεται να ανακαλύψει το κανονικό ποδόσφαιρο αφού πρώτα απορρίψει το παραποδόσφαιρο, για την επικράτηση του οποίου τα δύο τελευταία χρόνια κατανάλωσε πολιτικό (και σκέτο) κεφάλαιο.

Read more...

Γραμμένος και Στράτος να έδιωχναν τον Σκουτέρη!


Από Α.Φ.

Το παιχνίδι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, έγινε στις 11 Μαρτίου και κοντεύει Μάιος μήνας. Κι έχει ο Θεός. Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να εντρυφήσει η κοινωνία του ποδοσφαίρου στη μεγάλη αλλαγή που συντελέστηκε, στο προτσές της «εξυγίανσης», από τον επαναστάτη-ινστρούχτορα ΕυάγγελοΒαγγέλη» για τους φίλους) Γραμμένο, πρόεδρο της ΕΠΟ.

Read more...

Το σύστημα Σαββίδη και η δικαιοσύνη, ο ΠΑΟΚ σαν κακομαθημένο παιδί και τα διλήμματα του ΣΥΡΙΖΑ


Του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου

Ολοένα και περισσότερο αποδεικνύεται ότι η συμπεριφορά του ΠΑΟΚ και της ιδιοκτησίας του μπορεί να ερμηνευτεί μόνο υπό ένα πρίσμα. Ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιός του θεωρούν ότι το πρωτάθλημα τους ανήκει δικαιωματικά, καθώς το έχουν προαγοράσει, και κατά συνέπεια όποιος στέκεται εμπόδιο είναι απλώς εχθρός.

Read more...

You are here: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ