Είναι δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δεχτεί να ξεφτιλιστεί με τέτοιο τρόπο;

Προχτεσινό δημοσίευμα φέρνει στο προσκήνιο τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ για απόπειρα εκβίασης, παθητική δωροδοκία και οπλοκατοχή  πρώην υποψήφιο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Χάρη Τομπούλογλου ως… επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Στις 12 Απριλίου 2016 οι πρώτες σελίδες των εφημερίδων φιλοξενούν την παρακάτω είδηση με τη σχετική φωτογραφία του σιδηροδέσμιου «πολιτικού παράγοντα»:

Κάθειρξη 8 ετών στον πρώην πρόεδρο του "Αγλαΐα
Κυριακού" Χάρη Τομπούλογλου

Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και τριών μηνών με αναστολή καθώς και χρηματικό πρόστιμο 40.300 ευρώ επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρο του Νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού", Χάρη Τομπούλογλου. Η υπόθεση αφορά στο «φακελάκι» των 25.000 ευρώ το οποίο φέρεται να ζήτησε για να μην κηρύξει έκπτωτη σε διαγωνισμό διαφημιστική εταιρεία η οποία είχε αναλάβει την προώθηση του προγράμματος για την παιδική παχυσαρκία.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής αλλά δεν του έδειξε το δρόμο για τη φυλακή, αφού η έφεση του έχει αναστέλλουσα δύναμη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 


Ναι μεν, αλλά…

Προχτές, στο ασχολούμενο με θέματα αυτοδιοίκησης σάιτ kalpi19.gr δημοσιεύει με πομπώδη τίτλο την είδηση:Δυναμική επιστροφή του Χάρη Τομπούλογλου στον δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Δυναμικό comeback στην αυτοδιοίκηση ετοιμάζει ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος και πρώην διευθυντής του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού», καθώς το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ θα διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Όπως σχολιάζουν έμπειροι της αυτοδιοίκησης, η μεγάλη του εμπειρία τόσο στον τομέα της Αυτοδιοίκησης όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την διεκδίκηση της δημαρχίας του δήμου της Αττικής, καθώς ο κ. Τομπούλογλου διαθέτει ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας, ενώ η χρόνια ενασχόλησή του με τα τοπικά δρώμενα τον κάνουν άριστο γνώστη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες του στην καθημερινότητά τους.

Για την ιστορία επισημαίνουμε ότι ο Χάρης Τομπούλογλου έχει δώσει ουκ ολίγες «μάχες» στις κάλπες του δήμου Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, καθώς από το 1986 έως το 1998 εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος στον καποδιστριακό δήμο Νέας Χαλκηδόνας, ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994, όπου ήταν υποψήφιος δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας με «γαλάζια» στήριξη, κατέγραψε ποσοστά 45% την πρώτη Κυριακή και 48,5% την δεύτερη, ενώ τα ποσοστά της ΝΔ  στην περιοχή ήταν 31%.

Εξίσου δυναμική ήταν η παρουσία του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, ως ανεξάρτητος υποψήφιος του καλλικρατικού δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό της τάξεως 48,5% και να ηγηθεί της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου.

Έχοντας δώσει το πολιτικό του στίγμα στην περιοχή, ο πολιτευτής της ΝΔ επιστρέφει δυναμικά στα πράγματα και βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις ετοιμάζοντας τον συνδυασμό του με τον οποίο θα διεκδικήσει την πρωτιά στης δημοτικές εκλογές Μαΐου. Την παράταξή του θα στελεχώσουν έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής, αλλά και πρόσωπα με συνεπή παρουσία στον επαγγελματικό στίβο και κοινό γνώμονα την ανάπτυξη και ανάδειξη του δήμου Φιλαδέφειας – Χαλκηδόνας, όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του το επόμενο διάστημα.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ στην καταδίκη του για την παθητική δωροδοκία και την απόπειρα εκβίασης!!!

Καλά, ας πούμε, με ένα επαγγελματικό δημοσιογραφικό μέσο… Προβάλλει κάποιον ο οποίος πληρώνει. Άλλο είναι το ζητούμενο για μένα. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, σε τέτοιες ζοφερές εποχές, να έχει σχέση με ένα τέτοιο «πολιτικό υποκείμενο» και να δεχτεί να εκτεθεί ανεπανόρθωτα; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

You are here: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα Είναι δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δεχτεί να ξεφτιλιστεί με τέτοιο τρόπο;