"Δεν ψηφίζουμε τη χρηματοδότηση ιδιωτικών ΠΑΕ…"


Τρεις αντιπεριφερειάρχες είπαν "ΟΧΙ" στη Δούρου
για τη χρηματοδότηση του γηπέδου Μελισσανίδη.
Καταψήφισαν 29 περιφερειακοί σύμβουλοι...


Κοινή δήλωση καταψήφισης κονδυλίων του προϋπολογισμού 2018 της Περιφέρειας Αττικής εξέδωσαν οι Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γεώργιος Γαβρίλης, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Παναγιώτης Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών Αγγέλικα Σαπουνά και ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Δημάκος.

Οι υπογράφοντες τη δήλωση επισημαίνουν ότι δεν ψήφισαν τις δαπάνες του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση γηπέδων ανώνυμων εταιρειών, σημειώνοντας τους λόγους:

«Καταρχήν, οι δαπάνες του προϋπολογισμού οφείλουν να έχουν κοινωνική ανταποδοτικότητα και να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.

Δεύτερον δεν συμφωνούμε οι πόροι της Αυτοδιοίκησης να κατευθύνονται στη χρηματοδότηση ιδιωτικών ΠΑΕ που όχι μόνο δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των ερασιτεχνικών σωματείων, όπως προσχηματικά επικαλούνται, αλλά μάλλον τα χρησιμοποιούν ως παρένθετα πρόσωπα.

Τρίτον, ως Διοίκηση οφείλουμε να διασφαλίζουμε ενιαίους κανόνες στο χωροταξικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό, που όχι μόνο δε θα προσαρμόζουν τη ζωή των πόλεων στο σχεδιασμό των γηπέδων αλλά θα υπηρετούν το ακριβώς αντίθετο».

Τα τέσσερα στελέχη, ψήφισαν χθες στο σύνολο του τον προϋπολογισμό του 2018 της Περιφέρειας Αττικής, εκφράζοντας εν τούτοις την αντίθεση τους, στο συγκεκριμένο ζήτημα αντίθεση η οποία είναι γνωστή και εκπεφρασμένη ήδη από την έναρξη της θητείας της Περιφερειακής Αρχής, τον Σεπτέμβριο του 2014.


Καταψήφισε ο κ. Τζήμερος

Με ανάρτησή του, ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Ξανά» κ. Θ. Τζήμερος κάνει γνωστό ότι καταψήφισε τα σχετικά κονδύλια.Πόσοι και ποιοί καταψήφισαν

Συνολικά ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΕΑ (29) περιφερειακοί σύμβουλοι καταψήφισαν τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας του 2018. Ιδού:


You are here: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα "Δεν ψηφίζουμε τη χρηματοδότηση ιδιωτικών ΠΑΕ…"